Serpentis
Image default
Verbouwen

Acrylaat als vervanger van vele kunststoffen in 2018

Acrylaat is een kunststof die ook onder veel andere namen bekend is. Een aantal daarvan zijn perspex, plexiglas of PPMA. Het staat bekend als een materiaalsoort dat volledig zuiver is. Ook is het kenmerkend dat het ijzersterk is maar ten alle tijdje ook erg licht qua gewicht. Het is om deze redenen ook gebleken dat acrylaat steeds meer ingezet wordt. Het krast niet, kan tegen een stootje en functioneert goed onder iedere weersomstandigheid. Een van de aanbieders hiervan is Vink Acrylaat.

Functionaliteit – en mogelijkheden

Hiermee functioneer acrylaat eigenlijk beter dan dat glas het doet. Er zijn veel mogelijkheden waarbij glas zelfs tijdelijk of volledig vervangen kan worden door acrylaat. Acrylaat is een goedkopere optie met soms zelf betere prestaties. Dit maakt het heel aantrekkelijk. Een aantal voorbeelden zijn: het tijdelijk vervangen van beglazing, opvullen van vitrines, geluidswerende schermen, vervangen van glas bij aquaria en voorzetramen. Dit zijn maar een select aantal voorbeelden en de mogelijkheden van acrylaat zijn ongekend. 

Helderheid van acrylaat

Door de helderheid van acrylaat heeft een goede decoratieve waarde. Interieur ondernemers zijn groot voorstanden van het inzetten van acrylaat, vooral omdat tegen lage(re) kosten hetzelfde resultaat behaald wordt. Daarnaast is het een echte eye-catcher. Ook door de lichtvoetigheid van het product is gemakkelijk om in te zetten als bouwmateriaal. Er wordt bijvoorbeeld acrylaat ingezet bij de constructie(s) van nieuwe bruggen. 

Wilt u zelf nou ook de voordelen van acrylaat ondervinden? Of wilt u het zelfs direct aanschaffen? Bekijk dan we website van vinkacrylaat. Hier wordt alles aangeboden, en de service is uitstekend. Vragen? Stel het ons gerust! 

Gerelateerde artikelen

Probleemloos beginnen met spuitlijm aanbrengen

Ontdek de voordelen van Stukadoor Putten

Hoge dakkapellen en hun voordelen (verhoogde nok)