Alle functies van een vps in Nederland

Als je een website, blog of game server wilt dan kun je deze gaan hosten met shared hosting, een dedicated server of een vps in Nederland. In dit artikel lees je over de fucties die een vps in Nederland heeft.

Wat is een vps in Nederland?

Een vps is een deel van een fysieke server zo’n fysieke server kan overal ter wereld staan, maar met een vps in Nederland ben je het goedkoopst uit. Bij DMCA4Free kun je al een vps in Nederland huren voor minder dan 5 euro per maand.

Games hosten

Met een vps server kun je games hosten. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen Minecraft server maken en hosten zonder dat het veel problemen oplevert voor de prestaties van de game.

Websites en blogs

Daarnaast kun je ook je website of blog hosten via een vps server. Je website wordt daardoor een stuk betrouwbaarder voor je bezoekers dan wanneer je via de cloud of shared hosting gaat hosten. Daarnaast hoef je geen dedicated server aan te schaffen.

Bestanden en applicaties

Je kunt op je website ook bestanden uploaden en applicaties toevoegen. Hiervoor heb je ook een fatsoenlijke server nodig. Anders zal je website niet goed draaien. Ook hiervoor zit je met een vps in Nederland goed. Let wel goed op hoeveel prestatie je server moet leveren. Voor zware applicaties zul je meer prestaties nodig hebben dan voor een WordPress blog.