Blijf alert en presteer op je best met het slimme ‘medicijn’ Modafinil

Modafinil heeft een impact op het functioneren van zekere chemische stoffen in het brein die een rol spelen in de slaapcyclus. Gestegen hoeveelheid dopamine in het brein verbetert het cognitief denken en gedrag, het verbetert ook het geheugen en alertheid, verbetert concentratie, verbetert de gemoedsstoestand en zorgt ervoor dat ze betere beslissingen nemen.

Modafinil diende origineel voor mensen die lijden aan stoornissen zoals narcolepsie, shiftwerk slaapstoornis, overmatige verdoving en obstructieve slaapapneu. De pil wordt ook gebruikt door mensen die een verbeterd mentaal prestatievermogen en gestegen concentratie nodig hebben voor taken op het werk en in educatieve instellingen. Mensen die werken in afwisselende shifts zoals lange afstands vrachtwagenchauffeurs, media professionals en verplegers in ziekenhuizen kunnen deze pil ook gebruiken om langere tijd alert te blijven. Meer informatie over narcolepsie vindt u op onze website.

Zowel hogeschool als schoolgaande studenten gebruiken deze pil om wakker te blijven de nacht voor het examen. Dit krachtige ‘medicijn’ verbetert de capaciteit om te leren, scherpt het geheugen aan en helpt hen om betere cijfers te behalen. Modafinil is ook effectief in de behandeling van ADD (attention deficit disorder) en ADHD (attention deficit hyperactive disorder), depressie en traumatische hersenschade.

Soldaten hebben altijd al stimulanten gebruikt om alert te blijven tijdens een oorlog. In Wereldoorlog 2, namen soldaten alertheid promotende ‘medicijnen’ in gevechtsoperaties. Sindsdien wordt deze pil regelmatig gebruikt door troepen van defensie. Soldaten gebruiken deze medicatie om alert te blijven en om wakker te blijven voor meer dan 24 uur in lange en moeilijke operaties.

Voorzorgsmaatregelen

Mensen die lijden aan hart-, lever-, nier- en longcomplicaties moeten zich informeren bij een gezondheidsspecialist omwille van hun medische toestand alvorens ze medicatie nemen. Een persoon die allergisch is aan Modafinil of een persoon die een geschiedenis heeft van uitslag op de huid zou dit medicijn niet mogen nemen. Rijden en het bedienen van zware machines zou ook vermeden moeten worden bij het gebruik van Modafinil.

Bijwerkingen

Modafinil is gelinkt aan een groot aantal bijwerking, zowel milde als ergere. Veel voorkomende bijwerkingen verdwijnen gewoonlijk van zodra het lichaam zich heeft aangepast aan het ‘medicijn’. Men gaat best eens langs bij een specialist als de bijwerkingen problemen veroorzaken. Overdosis of misbruik van deze wakkerheid pomotende middelen kan leiden tot complicaties zoals hartkloppingen, agitatie, angst, irritatie, opwinding, verwarring, nerveusheid, misselijkheid, diarree, gespannenheid en slapeloosheid. Een gebruiker zou meteen medische hulp moeten zoeken in het geval dat er ergere bijwerkingen optreden. Men went snel aan dit ‘medicijn’ en het heeft het potentieel om er verslaafd aan te worden of alleszinds afhankelijk ervan te worden.

Modafinil online kopen

Modafinil moet men elke morgen innnemen, ongeveer een uur voor de start van een shift voor het ervaren van een betere prestatie op het werk. Mensen kunnen Modafinil goedkoop kopen op een webiste van een betrouwbare medicijnhandelaar.

http://modafinil-kopen.nl