Cosmetische behandelingen

De noodzaak van vet bevriezen

Wanneer u overtollig lichaamsvet heeft, is dit niet mooi en gevaarlijk voor uw gezondheid. Overtollig lichaamsvet is een belangrijke veroorzaker van ziektes. Daarom is het belangrijk dat u moet proberen het overtollige lichaamsvet te laten verdwijnen. Heeft u al veel geprobeerd, maar niets heeft geholpen, dan is vet bevriezen voor u de juiste oplossing. Het is een zachte behandeling om ongewenste vetrollen te laten verdwijnen. Vet bevriezen gaat zonder injecties of operaties. Deze methode heeft ook geen herstelperiode nodig.

Vet bevriezen Westland

Woont u in het Westland of in de omgeving daarvan, dan kunt u zich daar laten helpen om vet te laten verwijderen door bevriezing. Het vet bevriezen Westland is een toepassing van extreme kou op het gebied waar te veel overtollig lichaamsvet zit. Door de bevriezing zullen de vetcellen zich geleidelijk uit het lichaam verwijderen. U moet zich er wel van bewust zijn dat de afbraak van de vetcellen geleidelijk plaatsvindt. Daardoor zult u ook geleidelijk afvallen. Er wordt altijd begonnen met een intakegesprek om na te gaan of u aan vet bevriezen kunt deelnemen. Bij bepaalde aandoeningen is dat niet mogelijk zoals bijvoorbeeld bij problemen aan de lever.

Het definitief ontharen

Het kan zijn dat u last heeft van haargroei op plaatsen waar u dat niet wil hebben. Dan is definitief ontharen hierbij de beste oplossing. Dat kan bijvoorbeeld onder de oksels zijn, maar ook rond de bikinilijn of op uw gezicht. Door gebruik te maken van OPT behandelingen kunt u definitief van uw ongewenste haargroei verlost worden. U krijgt eerst een gratis intake gesprek. Tijdens het gesprek wordt gekeken naar het huid- en haartype. Het is de meest ideale manier om van uw ongewenste haargroei af te komen. Er zijn uitzonderingen waarbij u niet zal worden geholpen zoals: wanneer u zwanger bent, diabetes type 1 heeft of last heeft van een te hoge bloeddruk.

Wimperlifting Westland

Wanneer u niet gelukkig bent met uw wimpers is het mogelijk om wimperlifting Westland toe te passen. Uw wimpers worden dan zo gemaakt dat u een mooi aanzien krijgt. Het zijn de ogen en de wimpers die snel opvallen als u naar een persoon kijkt. De LVL-lifting staat voor lengte, volume en lift. Het is een eenvoudige behandeling die de wimpers langer, voller maakt en lift. Het resultaat blijft minimaal 6 weken zichtbaar. Het is een methode voor iedereen die meer volume wenst van de wimpers.

https://www.alegriabodycare.nl/