Serpentis
Image default
Aanbiedingen

De 4 meest populaire aankopen door jongeren!

Je hebt jongeren die kunnen sparen voor een grote aankoop, maar je hebt ook jongeren die dit niet kunnen. Zij kopen elke maand voor hetzelfde soort bedrag verschillende items, zoals kleding. Over het algemeen zijn een bepaalde soort aankopen die het meeste worden gedaan door jongeren. In deze blog behandelen we producten die het meest aangeschaft worden door jongeren. Lees verder en ontdek of jij iets mist uit deze lijst! 

1. Een nieuwe scooter. Een hoop jongeren kunnen zich nog geen auto veroorloven. Zij kiezen er daarom voor om een scooter te kopen. Scooters verschillen erg in prijs, op basis van verschillende eigenschappen. Zo vind je bij verschillende aanbieders, zoals DAB Scooters, allerlei merken scooters. Met een Vespa kies je bijvoorbeeld voor één van de duurste merken, terwijl een Kymco al een stuk goedkoper is. 

2. De nieuwste iPhone. Veel jongeren vinden het belangrijk om de nieuwste iPhone te hebben. Dit zijn natuurlijk ook vette toestellen! Ze hebben een strak design, ze werken vlekkeloos en ze beschikken over de nieuwste functies. Veel jongeren kopen dan ook het liefst elke paar jaar een nieuwe iPhone. Dit kan alleen best prijzig zijn! 

3. Nieuwe kleren. Veel jongeren vinden het belangrijk om zich te kleden volgens de nieuwste trends. Dit kan op verschillende manieren. Je kan een bepaald model namelijk kopen bij een topmerk, maar je kan er ook een goedkopere variant van kopen. Voor de ene persoon is het belangrijker om in dure kleding te lopen dan de ander. 

4. Festivalkaartjes. Veel jongeren hebben de angst om een evenement te missen. Ze kunnen jaarlijks daarom een hoop geld kwijt zijn aan festivalkaartjes en andere activiteiten. Denk hierbij ook aan vakanties en weekenden weg. Festivalkaarten kunnen tegenwoordig erg duur zijn, maar ze zorgen wel voor een onvergetelijke ervaring!

 

https://www.dab-scooters.nl/