Serpentis
Image default
Aanbiedingen

De 5 voordelen van teakhouten tv-meubels

Een meubelstuk voor je woonkamer kiezen kan best lastig zijn. Een deel van de dag kijk je ernaar, dus je wilt er niet op uitgekeken raken. Daarnaast moet het tv-meubel goed in je interieur passen, voldoende stevig zijn om je tv of andere apparaten te dragen en lang meegaan. Stuk voor stuk zaken om rekening mee te houden! 

Maar er is één soort tv-meubel dat aan al deze eisen voldoet: teakhout tv-meubels. Deze meubels zijn gemaakt van het prachtige hardhout teakhout. De warme kleur van het hout en de onderhoudsvriendelijkheid maken teakhout een veel gekozen materiaal voor meubels. Dit geldt ook voor het tv-meubel. Nog steeds niet overtuigd? Lees hieronder 5 redenen om voor teakhouten meubelen te kiezen!

  1. Stevig 

Met een tv-meubel van teakhout weet je zeker dat je er alles op en in kwijt kunt. Dit omdat teakhout zeer sterk is en tegen een stootje bestand is. Zo is een zware televisie geen probleem. En ook nog wat boeken in de kastjes bewaren – het kan allemaal. 

  1. Mooi

Een stevige tv-kast is natuurlijk prettig. Maar als het niet mooi is, zet je het toch liever niet zo nadrukkelijk in je woonkamer. Met een tv-meubel van teakhout hoef je je daar geen zorgen over te maken. Dit hout heeft een warme tint en is te combineren met diverse interieurstijlen. Daarnaast kun je teakhout zo behandelen dat het precies de kleur krijgt die jij wilt.  

  1. Ambiance 

Met teakhout haal je meer sfeer in huis dan met welke andere houtsoort dan ook. Door de zachte en gezellige uitstraling van het hout neemt een meubelstuk nooit te veel ruimte in beslag. Ook niet als het een grote boekenkast of een breed tafelblad is. Een tv-meubel van teakhout is daarom al snel een onmisbare aanvulling op uw interieur.

  1. Duurzaam

Juist omdat teakhout zo sterk en stevig is, gaat een teakhouten tv-meubel heel lang mee. Misschien dat de scharnieren van de deuren of de ladegeleiders na een paar jaar aan vervanging toe zijn. Maar met het hout gebeurt niets. Als je de kleur van het hout af en toe verzorgt, zit je jarenlang met een gloednieuw meubelstuk. 

  1. Maatwerk

Meubelen van teakhout worden nog vaak door echte vakmensen gemaakt. In een meubelmakerij wordt er geschaafd en gelijmd om de mooiste en meest unieke meubels te maken. Dit houdt ook in dat je je teakhouten tv-meubel helemaal op maat kunt laten maken. Het maakt niet uit of je kiest voor een zwevend tv-meubel of een model met poten – een product op maat is altijd lonend.

Koop je teakmeubelen bij een specialist 

Voor de mooiste teakhouten meubels kun je terecht bij Teakea. Bij deze specialisten vindt je een ruim assortiment teakhouten meubelen, maar kun je ook terecht voor maatwerk. Op deze manier kiest je voor kwaliteit, duurzaamheid en garantie.  

 

https://www.teakea.nl/