Serpentis
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé specialist op het gebied van behandelsystemen, zoals body contouring

Bent u op zoek naar een behandelsysteem voor uw onderneming en zoekt u een professionele leverancier en servicepartner op het gebied van medische apparatuur? Berg Care is er voor u. Dit is een specialist die vindt dat iedere client de best mogelijke behandeling en het mooiste resultaat verdient. Een huid is namelijk veeleisend en heeft maximale zorg en aandacht nodig. Bij Berg Care vindt u alle services op het gebied van behandelsystemen, zoals body contouring, onder één dak.

Contouren wijzigen zonder chirurgische ingreep

Door middel van body contouring wordt een specifiek onderdeel van het lichaam opnieuw in model gebracht. Op deze manier, met behulp van de kwalitatieve apparatuur van Eximia, kunnen klanten de contouren van hun lichaam veranderen, zonder een chirurgische ingreep te hoeven ondergaan. De behoefte aan contouring kan verschillende redenen hebben, zoals veranderingen in het lichaam door gewichtsverlies, zwagerschap of storingen in het lymfevatenstel. De behandeling wordt uitgevoerd door middel van de Eximia HR77. Dit apparaat houdt het volgende in:

  • Vijf exclusieve technologieën in één systeem
  • In totaal zeven behandelingen
  • Remodelatie van de lichaamscontouren
  • Geschikt voor zowel lichaam- als gelaatsbehandelingen
  • Zichtbaar verbeterde huidstructuur
  • Stimulatie van het natuurlijk lichaamsmetabolisme

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in het aanbieden van body contouring in uw salon? Berg Care heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van lichaamsbehandelingen en helpt u graag met het verbeteren van uw behandelingen, met behulp van de beste apparatuur, ruime kennisoverdracht en uitgebreide trainingen. Kiest u voor de Eximia HR77, dan kiest u voor de best mogelijke behandeling voor uw cliënten. Bent u ook geïnteresseerd in technische ondersteuning van uw systemen? Ook hier kunt u Berg Care eenvoudig voor inschakelen. De specialist garandeert u van reparatie ter plaatse en indien nodig, van een kosteloos leensysteem. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan middels het contactformulier of telefonisch.

https://bergcare.com/