Door een professionele tapijtreiniger komt u eenvoudig van de hardnekkigste vlekken af

Heeft u een hardnekkige vlek in uw tapijt ontdekt? Geen probleem! Dankzij professionele tapijtreiniger van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging ziet uw tapijt er na de behandeling weer zo goed als nieuw uit. De meeste vieze vlekken of penetrante geuren haalt het reinigingsbedrijf met het grootste gemak uit uw tapijt. Blijf u niet langer schamen wanneer er visite over de vloer komt en laat de vlekken zo snel mogelijk uit uw tapijt halen. Want wat het materiaal ook is, de professionele kuisers van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgen in alle omstandigheden voor een proper tapijt. Indien gewenst kunt u naast het standaard reinigingsproces kiezen voor een extra anti-vlekcoating, waardoor vuil en vlekken nog minder goed doordringen tot de vezels van het tapijt. Kies voor een grondige reinigingsbeurt van de specialist en ga voor een brandschoon resultaat.

Laat het leder opnieuw verven en krijg uw oude zetel terug

Wist u dat u bij de specialist uw zetel kunt laten verven in iedere gewenste kleur. Geef uw meubelstuk een tweede leven en ga voor een prachtig resultaat.  ATAR Tapijt- & Zetelreiniging is gespecialiseerd in het exact nabootsen van de originele kleuren van de zetel. Wanneer u binnen vijf dagen de zetel terugkrijgt, ziet deze er weer zo goed als nieuw uit. Ben u de kleur van uw zetel beu? Ook geen probleem! De kleurdeskundige geven uw zetel graag een uiterlijk met een kleur die meer bij uw smaak past. De specialisten van het Belgische bedrijf komen uw zetel geheel kosteloos bij u ophalen en weer terugbrengen. Dat is het voordeel van de gratis transportservice van de specialist. Koop geen nieuwe stoel, maar krijg uw oude stoel zo goed als nieuw terug.

Vaste tapijten met professionele tapijtreiniger op locatie

Zelfs het ergst vuil weet de specialist uit uw tapijt te krijgen. Dat is goed nieuws toch? Ook wanneer het tapijt op het bureel ligt en niet verplaatst kan worden, staan echte professionals te springen om het geheel weer helemaal proper te maken. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgt ervoor dat de tapijten waar dan ook in België weer netjes worden. Daarnaast rekenen de schoonmaakspecialisten geen verplaatsingskosten door gans België. Het vaste tapijt dat ATAR Tapijt- & Zetelreiniging reinigend, is dezelfde dag weer zo goed als nieuw. De kosten van dit proces worden berekend door middel van de grootte van het tapijt. Dankzij een extra anti-vlekbehandeling, zorgt u er zelfs voor dat vuil en vlekken nóg langer uit uw geliefde tapijt blijven.