Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Een inspirerende werkomgeving creëer je met deze stijlen

Een inspirerende werkomgeving creëer je met deze stijlen

Hoe een werkplek ingericht is kan veel zeggen over het bedrijf, het kan heel mooi zijn maar ook heel erg saai. Wanneer de werkplek een enorme saaiheid uitstraalt zullen de werknemers weinig motivatie hieruit opdoen. Als je de hele dag tegen een saai kantoor aankijkt is de kans aanwezig dat jouw creativiteit en productiviteit sterk verminderen. Wil jij graag jouw kantoor omtoveren tot een omgeving waar de werknemers geïnspireerd raken? Lees dan snel verder en wij vertellen het je graag.

  1. 3D behang 

 

Er wordt niet veel over nagedacht, maar we kijken met z’n allen uren en uren naar een beeldscherm of een muur. Als deze muur wit, grijs of flets is zal dit geen positieve impact hebben op de creatieve capaciteiten van de hersenen. Met een inspirerende print op het behang, of 3D behang creëer je een achtergrond waar je graag naar kijkt. Op deze manier kun je elke keer weer iets nieuws zien in het behang, dit kan een trigger zijn voor frisse ideeën.

  1. Laat de geschiedenis van het bedrijf zien

 

Als jouw bedrijf al vele jaren bestaat en een rijke geschiedenis heeft is het misschien een mooi idee om een muur met foto’s te maken. Je kan dit inrichten als een soort tijdlijn, van oprichting tot nu. Dit maakt niet alleen het kantoor een stuk aantrekkelijker, maar je maakt ook nog eens enorm indruk op bezoekers. Bestaat jouw bedrijf nog niet zo lang? Dat is ook geen probleem, je hebt in de korte tijd die het bestaat vast meer dingen gedaan dan je zo snel kan bedenken. Heb je nog foto’s van teamuitjes, vrijdagmiddagborrels of iets dergelijks? Gebruik die dan, zo laat je de informele kant van het bedrijf zien.

  1. Een ruimte om te Brainstormen

 

De ontwikkelingen gaan tegenwoordig enorm snel en het is belangrijk om met de tijd mee te gaan. Een goede manier om te innoveren is door middel van brainstormen. Ontwikkel een ruimte bij het kantoor inrichten waarin genoeg plaats is voor iedereen die mee wil doen. Zorg voor zoveel mogelijk ideeën, die later al dan niet uitgewerkt kunnen worden.

 

https://katoprojecten.nl/