Serpentis
Image default
Vakantie

Een luxe vakantie weg van de massa

Om van je droomvakantie of huwelijksreis iets echt bijzonders te maken, kijk je natuurlijk verder dan de standaard bestemmingen voor de massa. Gelukkig zijn er genoeg unieke, romantische, avontuurlijke en tot de verbeelding sprekende bestemmingen te vinden. All Over Tours is dé specialist voor luxe reizen en vakanties die net even anders zijn.

Huwelijksreis naar Nieuw-Zeeland

Wat is er mooier dan na je huwelijksdag met de man of vrouw van je dromen er meteen een droomreis aan vast te knopen? Ver weg van de drukke steden en toeristenstranden heb je even lekker de tijd om in alle rust van elkaar en het leven te genieten. All Over Tours heeft dan precies wat je zoekt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een huwelijksreis Nieuw-Zeeland? Wij verzorgen verschillende vakanties naar dit bijzondere land met zijn overweldigende natuurschoon. Tijdens deze huwelijksreizen maak je culturele dagtrips, sportieve uitstapjes en avontuurlijke excursies, en verblijf je op idyllische eilanden met witte droomstranden.

Reizen op maat

Behalve een huwelijksreis naar Nieuw-Zeeland kan je via All Over Tours natuurlijk nog veel meer onvergetelijke vakanties op prachtige locaties beleven. Wij organiseren ook reizen naar bestemmingen in Afrika, Azië, de Indische Oceaan, de Stille Oceaan en Australië. Met onze Australië reizen op maat laat je een exclusieve luxe vakantie verzorgen, die geheel aan jouw wensen voldoet. Of je nu de regenwouden, de mooiste Australische steden of de outback wilt verkennen, jij geeft het aan ons door en wij maken er de reis van je leven van!

https://www.allovertours.nl/