Serpentis
Image default
Woning en Tuin

Een nieuwe deur inclusief kozijn bestelt u op Mijndeurenwinkel.nl

Op Mijndeurenwinkel.nl kunt u onder meer terecht voor een zwarte binnendeur, een rode voordeur, deurbeslag en kozijnen. Een binnen-kozijn is meestal gemaakt van hout of staal. Mijndeurenwinkel.nl heeft veel kozijnen op voorraad van merken als Berkvens, COLO en Elephant. Er zitten zowel moderne als klassieke exemplaren tussen. Sommige laten bovenlicht door, andere niet. Op zoek naar kamerhoge binnen-kozijnen? U vindt ze op Mijndeurenwinkel.nl. Een basic kozijn bestaat uit twee stijlen en twee dorpels. De stijlen lopen verticaal (links en rechts), de dorpels horizontaal (boven en onder). Soms is sprake van een tussendorpel, ook wel kalf genoemd. Voor houten kozijnen wordt hardhout of naaldhout gebruikt. Tegenwoordig voldoet al het gebruikte hout aan keurmerken als KOMO, FSC en Keurhout.

Om een passende binnendeur te vinden kunt u per merk zoeken, bijvoorbeeld een Austria deur of een Weekamp model. U  kunt ook aangeven welke stijl u prefereert: strak, landelijk en tijdloos bijvoorbeeld. U kunt de categorieën als zwarte binnendeuren, kamerhoge binnendeuren en vlakke deuren raadplegen. Hoewel men in de meeste gebouwen in ons land nog steeds witte deuren aantreft, is zwart in opkomst. Naast compleet zwarte deuren, zien we de combinatie van glas met zwarte accenten steeds vaker terug. We hebben het dan over deuren met een industriële, trendy look. Het veiligheidsglas wordt in de fabrieken voor-gemonteerd. U hebt de keuze uit matglas, blank glas en getint glas. De volgende deuren-labels hebben zwart in het assortiment:

-Austria;

-Skantrae;

-Svedex;

-Weekamp.

Naast standaard deuren, verkoopt Mijndeurenwinkel.nl ook op maat gemaakte deuren in allerlei breedte- en hoogtematen. Overweegt u zwarte schuifdeuren? Mijndeurenwinkel.nl heeft ze!

Heeft u kozijnen en een deur gevonden? Nu is het tijd voor het deurbeslag. Dit heeft u in ieder geval nodig: twee deurkrukken, kogellager-scharnieren en een slot. Op Mijndeurenwinkel.nl staat bij iedere afzonderlijke deur aangegeven welk beslag erbij past. Heeft u toch aanvullende informatie nodig? De helpdeskmedewerkers zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden. U bereikt ze -op werkdagen- via 0252 – 347 395 en klantenservice@mijndeurenwinkel.nl. U kunt ook langsgaan in Noordwijkerhout. Het verzoek is wel om eerst een afspraak te maken.

https://www.mijndeurenwinkel.nl