Serpentis

Een perfecte rijles in Naarden

Bij de rijles in Naarden krijg je uiteraard te maken met een instructeur die jou moet gaan helpen met het behalen van je rijbewijs. Alle instructeurs die hier werkzaam zijn, zijn in het bezit van de kwalificaties die nodig zijn om rijles te mogen geven. Zij zorgen ervoor dat je het rijbewijs zo snel en gemakkelijk mogelijk kunt behalen. De regels en prijzen die bij de rijles in Naarden op de website staan vermeld worden in acht genomen door de instructeurs. Op deze manier wordt er vorkomen dat de leerlingen voor verassingen komen te staan tijdens of na de rijles in Naarden. 

Pakketten

Bij de rijles in Naarden kan je kiezen uit meerdere pakketten die worden aangeboden. Denk hierbij aan een pakket waar je alleen de basis in krijgt, een compleet plakkeet of een pakket waar nog wat extra’s aan is toegevoegd. In het basis pakket zit een gratis proefles die je voorafgaand aan het kiezen voor de rijschool van de rijles in Naarden wordt gegeven. Daarnaast krijg je 20 rijlessen en zit het praktijk examen al bij de prijs inbegrepen. Wanneer je kiest voor een compleet pakket, krijg je in plaats van 20 lessen, maar liefst 30 lessen aangeboden en zit er ook een tussentijdse toets bij het pakket. Ook wordt er bij dit pakket een examengarantie aangeboden, wat betekent dat je er zeker van bent dat je een examen kan doen op het moment dat jij dit wilt. Omdat het vaak erg druk is bij het CBR is deze garantie niet altijd te geven.

Een extra groot pakket

Bij het volgen van de rijles in Naarden kan je ook nog kiezen voor een nog uitgebreider pakket. Hier worden er 40 lessen gegeven en is het daarnaast gelijk aan het pakket dat compleet is. Wanneer je sneller je rijbewijs wil halen met de rijles in Naarden kan je kiezen voor de pakketten in een spoed variant. Je kunt dit dan in vijf, tien of vijftien dagen behalen.