Effectieve zorg met een BHV cursus: stel een ploegleider aan

Als u een groot bedrijf heeft, herkent u het wel: verschillende afdelingen. Mogelijk heeft u meerdere werknemers in dienst met het BHV diploma. Als er dan een noodsituatie plaatsvindt, is het verwarrend wie van deze werknemers de taken op zich moet nemen. Daarom doet u er goed aan om een BHV ploegleider aan te stellen. Deze zorgt ervoor dat alle BHV’er effectief zorg kunnen verlenen. Om BHV ploegleider te worden moet de aangewezen medewerker echter wel een BHV cursus volgen, naast de basiscursus. Dit doet uw medewerker bij BHV Zuid-Holland. Ervaren instructeurs leren uw medewerker alles waar hij of zij op moet letten. Denk hierbij aan het opstellen van een plan en het managen van al de verschillende BHV’ers.

Tijdens een BHV cursus leert u meer dan alleen Eerste Hulp verlenen

U heeft een BHV’er nodig om de werkvloer. Het is niet alleen verplicht maar het zorgt ook voor een veilig gevoel voor u en uw werknemers. Vaak wordt gedacht dat uw werknemers tijdens een BHV cursus enkel Eerste Hulp leren verlenen. Een BHV cursus omvat meer dan alleen dat. Wist u bijvoorbeeld dat uw werknemers tijdens zo’n cursus ook leren om een pand te ontruimen in geval van nood? Of een beginnende brand leren bestrijden? Kies daarom voor BHV Zuid-Holland. Uw werknemers volgen een BHV cursus die gegeven wordt door instructeurs met ervaring bij de ambulance en de brandweer, zodat u zeker weet dat uw medewerkers de technieken leren om te handelen in noodsituaties.

Een BHV cursus op maat volgt u bij de specialist

Uw werkt in de chemische sector waarbij uw bedrijf vaak werkt met gevaarlijke stoffen. Of u bent aannemer en uw medewerkers werken vaak in de hoogte. Iedere situatie is anders en daarom is het belangrijk om een BHV cursus op maat te laten maken door ervaren instructeurs. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemers in elke situatie Eerste Hulp kunnen verlenen, een ontruiming kunnen begeleiden en een beginnende brand kunnen bestrijden. Waar u een BHV cursus op maat volgt? Bij BHV Zuid-Holland. Deze specialist is telkens op zoek naar de beste manier om een BHV cursus in te richten, staat voor een hoge kwaliteit en geeft cursussen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.