Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Gordijnen, de sleutel om luxe aan te brengen in jouw interieur

Ben jij het huidige interieur een beetje beu, en ben je toe aan vernieuwing? Dit kan op veel verschillende manieren. Wellicht heb je al nagedacht over een bepaalde interieurstijl, of juist nog helemaal niet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan landelijk, modern, industrieel en ga zo nog maar even door. Of zeg je juist, ik wil toch wel graag wat luxe aanbrengen in huis.

Ik kan me voorstellen dat je het wellicht lastig vind om luxe aan te brengen in huis. Want welke materialen ga je hiervoor gebruiken? Met welke artikelen en producten wil je dan wat meer luxe uitstralen? En wordt het met te veel luxueuze producten niet gelijk te veel van het goede?

Als ik je een tip mag geven, zou ik eerst eens beginnen met de gordijnen. Gordijnen kunnen de sfeer en uitstraling namelijk maken en breken. Zonder al te veel accessoires en dingetjes aan het interieur toe te voegen, en nieuw meubilair en dergelijken te vervangen kun je er al heel wat moois van maken. Deze stappen kun je later altijd nog zetten, als de gordijnen nog niet voldoende luxe met zich mee brengen.

 

Gordijnen met glans

Gordijnen met glans zijn niet meer weg te denken in de huidige interieurs en interieurstijlen. Glitter and glamour kunnen de sfeer al gauw verhogen in huis. Er hoeven geen feestdagen voor de deur te staan om de gezelligheid en luxe in huis aan te brengen. Glans en glitter hoeft niet direct ordinair te zijn zoals velen wellicht wel zullen denken. Met een subtiele touch breng je al heel gemakkelijk een luxueuze sfeer in huis.

 

Velours gordijnen

Dankzij de rijke uitstraling van velours creëer je een luxe woonbeeld. Velours zie je tegenwoordig overal in terugkomen, bijvoorbeeld in kussens, banken, stoelen en natuurlijk mogen de gordijnen niet ontbreken. Maak je interieur in een handomdraai super-de-luxe en sfeervol met prachtige velours gordijnen.

Velours is er dan ook in vele kleuren, zelfs ook in prints! Voor een uitgebreid assortiment kun je altijd terecht bij 123gordijn. Ben je op zoek naar brandvertragende velours gordijnen? Ook dan is er bij ons een ruime keuze, namelijk onze Lux FR serie. De naam zegt het eigenlijk al, Lux (Luxe) en FR (Flame Retardant).

 

Meer informatie

Heb jij nog een vraag/ aantal vragen, of ben je op zoek naar vrijblijvend advies? Stuur ons dan gerust een Whatsappje of een mailtje, wij helpen jou graag verder. Samen komen we er zeker uit!