Heb geen vrees, de gebruikte freesmachines zijn nog lang niet afgeschreven

In de metaalsector worden freesmachines veel gebruikt. Maar daar zijn deze machines op gebouwd. En daar kunt u uw voordeel mee doen. Gebruikte freesmachines worden door Keetels Metaalbewerkingsmachines gereviseerd en bieden u daarna nog vele jaren aan trouwe dienst. Dat is stukken goedkoper dan een volledig nieuwe machine aanschaffen. Een nieuwe freesmachine daalt namelijk al in waarde op het moment dat u uw handtekening onder het koopcontract zet. Wees geen dief van uw eigen portemonnee en kom langs bij Keetels Metaalbewerkingsmachines voor een indruk van het aanbod.

Wist u dat u gebruikte freesmachines ook in de showroom kunt bekijken?

Gebruikte freesmachines zijn vaak een flinke besparing. Deze machines moeten dan wel een lange levensduur hebben. En in de tijd dat u ze gebruikt moet u er ook van op aan kunnen dat deze aantrekkelijk geprijsde machines blijven werken. U zult maar stil komen te liggen tijdens de piekperioden! Dat zou een regelrechte ramp zijn, die geen enkel bedrijf wil. Daarom gaat u altijd gebruikte freesmachines kopen bij een bedrijf dat een eigen showroom heeft. Zo kunt u iedere machine zelf inspecteren voordat u al dan niet overgaat tot aankopen. En laat dat nou precies de reden zijn dat u langskomt bij Keetels Metaalbewerkingsmachines.

Koop gebruikte freesmachines alleen van een betrouwbaar merk in

Als het goed is, bespaart u flink wat geld met gebruikte freesmachines. Dan moeten ze wel langere tijd meegaan, maar hoe bepaalt u of u een goede freesmachine koopt? Kies bijvoorbeeld alleen voor gebruikte machines wanneer het om bekende merken als Deckel, TOS, Bridgeport, of Schaublin gaat. Bekende merken zijn in deze branche meestal betrouwbare merken. Dan is er nog de verkopende partij. Die moet u kunnen vertrouwen. Ervaring doet hierbij een hoop. Een bedrijf dat netjes met zijn klanten omgaat, houdt het vrijwel altijd langer uit dan een bedrijf dat klanten belazert. Met ruim 25 jaar ervaring mag u er bij Keetels Metaalbewerkingsmachines dan ook vanuit gaan dat deze leverancier het beste met u voor heeft!