Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Het belang van de kilometerregistratie

Het bijhouden van de kilometerregistratie kost vaak niet alleen veel tijd, maar ook veel energie en geld. Echter is het van groot belang dat alle ritten van de personeelsleden goed worden bijgehouden. Een manier om dit te doen, is door het invullen van locatie A en locatie B, het aantal kilometers dat er gereden is én te noteren wat de begin- en eindstand is van de kilometerteller. Vervolgens moeten deze gegevens doorgegeven wordt aan degene die de administratie en kilometerregistratie regelt, deze moet alles goed bijhouden. Ben jij het er ook mee eens dat dit ontzettend veel stappen zijn voor de kilometerregistratie? Wij ook. Een makkelijkere manier om jouw kilometerregistratie bij te houden is door Linqo te gebruiken. Linqo verbindt mensen, voertuigen, materiaal en goederen door het verzamelen en analyseren van real-time data. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je hier meer over weten? Lees dan verder.

Kilometerregistratie, maar dan makkelijker

Het bijhouden van de kilometerregistratie is dus niet altijd even leuk, maar met Linqo wel een stuk makkelijker. Maar waarom moet jij je kilometerregistratie zo precies bijhouden? Dit doe je omdat je bijtelling wilt voorkomen. Je registreer je kilometers niet alleen om bijtelling te voorkomen, maar ook om je medewerkers hun zakelijk gereden kilometers in hun privé auto te laten declareren. Dit zorgt tevens ook voor vermindering van brandstofgebruik en brengt de kosten in kaart. Het bijhouden van de kilometerregistratie is dus niet alleen handig voor de Belastingdienst, maar ook voor het bedrijf zelf. Met de Linqo-app houd je eenvoudig de kilometerregistratie bij van het hele bedrijf. De app doet de rest voor je.

Automatisering van de kilometerregistratie

Dankzij de app van Linqo wordt jouw kilometerregistratie geautomatiseerd. Dit zorgt ervoor dat jij uiteindelijk veel tijd over hebt doordat je niet handmatig alle gegeven hoeft in te vullen. Jij en jouw medewerkers hebben dus meer tijd over voor belangrijker werk, bijvoorbeeld een spoedklus voor een grote klant! Het gebruiken van de Linqo-app voor jouw kilometerregistratie scheelt dus niet alleen veel gedoe, het levert ook nog eens wat op. Bekijk nu de app voor meer informatie.

 

https://linqo.nl/