Serpentis
Image default
Zakelijk

Het bestellen van assessments bij TestGroup

In de hedendaagse zakelijke wereld wordt het steeds belangrijker om de juiste mensen op de juiste plek te hebben. Het selecteren van geschikte kandidaten en het ontwikkelen van bestaand personeel zijn cruciale elementen om succes te behalen en te behouden. TestGroup, een toonaangevende aanbieder van psychologische assessments, biedt bedrijven de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de kwaliteiten, talenten en ontwikkelpunten van hun (potentiële) werknemers. In dit artikel bespreken we het eenvoudige proces van het bestellen van assessments bij TestGroup en de voordelen die deze dienst biedt.

 1. Waarom kiezen voor TestGroup?

TestGroup is een gerenommeerd bedrijf in de branche van psychologische assessments, met meer dan 15 jaar ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanbieden van betrouwbare en valide assessments, gericht op het meten van competenties, persoonlijkheid, intelligentie en motivatie. Met een uitgebreide klantenportefeuille, waaronder zowel nationale als internationale bedrijven, heeft TestGroup een bewezen staat van dienst op het gebied van klanttevredenheid en resultaten.

 1. Een breed scala aan assessments

TestGroup biedt een breed scala aan assessments, geschikt voor verschillende doeleinden en doelgroepen. Of u nu op zoek bent naar een assessment om potentiële nieuwe werknemers te selecteren, of een ontwikkelassessment om uw huidige personeel te ondersteunen in hun groei, TestGroup heeft een oplossing op maat. Enkele voorbeelden van de aangeboden assessments zijn:

 • The Bridge Personality: een persoonlijkheidsvragenlijst die diepgaand inzicht geeft in iemands gedragsstijl, competenties en drijfveren.

 • The Bridge Career: een loopbaanassessment dat de match tussen een persoon en een specifieke functie of carrièrepad analyseert.

 • The Bridge Ability Suite: een verzameling van cognitieve capaciteitentests, ontworpen om algemene intelligentie en specifieke vaardigheden te meten.

 1. Online assessment bestellen: eenvoudig en snel

Het aanvragen van assessments bij TestGroup is een eenvoudig en snel proces, dankzij hun gebruiksvriendelijke online bestelsysteem. Het stelt bedrijven in staat om binnen enkele minuten een assessment te bestellen en direct toegang te krijgen tot de benodigde materialen. Volg deze stappen om een assessment te bestellen:

 1. Ga naar de website van TestGroup

 2. Selecteer het gewenste assessment en klik op ‘Bestellen’.

 3. Vul uw bedrijfsgegevens en contactinformatie in.

 4. Kies een betalingsmethode en voltooi de betaling.

 5. U ontvangt een bevestigingsmail met de benodigde informatie om het assessment te starten.

 

Bij TestGroup staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom bieden zij naast hoogwaardige assessments ook deskundige ondersteuning en advies aan hun klanten. Hun team van ervaren psychologen en consultants staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van het juiste assessment, het interpreteren van de resultaten en het implementeren van de bevindingen in uw organisatie. Of u nu hulp nodig heeft bij het selecteren van kandidaten, het ontwikkelen van medewerkers of het optimaliseren van uw personeelsbeleid, TestGroup biedt de expertise die u nodig heeft.

 1. De voordelen van assessments voor uw bedrijf

Het investeren in assessments van TestGroup biedt tal van voordelen voor uw bedrijf, zoals:

 • Verbeterde selectieprocessen: Door gebruik te maken van assessments in uw selectieprocedures, kunt u objectieve en betrouwbare informatie verkrijgen over de geschiktheid van kandidaten. Dit helpt u om betere beslissingen te nemen en het risico op verkeerde aanwervingen te verminderen.

 • Efficiëntere ontwikkeling van medewerkers: Met behulp van assessments kunt u de sterke punten en ontwikkelpunten van uw medewerkers in kaart brengen, wat u in staat stelt om gerichte en effectieve ontwikkelingsplannen op te stellen.

 • Verhoogde medewerkerstevredenheid: Door medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei, kunt u bijdragen aan hun tevredenheid en betrokkenheid bij uw organisatie.

 • Beter inzicht in uw personeelsbestand: Assessments bieden u waardevolle informatie over de talenten, drijfveren en capaciteiten van uw medewerkers, wat u kan helpen bij het strategisch plannen en inzetten van uw personeel.

Conclusie

Het bestellen van assessments bij TestGroup is een slimme investering voor bedrijven die hun personeelsbeleid naar een hoger niveau willen tillen. Met een uitgebreid aanbod van betrouwbare en valide assessments, een gebruiksvriendelijk online bestelsysteem en deskundige ondersteuning, biedt TestGroup de tools en expertise die nodig zijn om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Maak vandaag nog de stap naar een succesvollere organisatie en ontdek de voordelen van TestGroup assessments.