Hofkens HIG: de schoonmaakoplossing voor ieder pand

Wilt u zich geen zorgen meer maken over de schoonmaak van uw bedrijfsruimte of uw kantoorpand? Kies dan voor Hofkens HIG. Wat u van onze medewerkers kunt verwachten? Wij pakken alles met beide handen aan. Lees verder als je meer wilt weten.

De diensten van Hofkens HIG

De Allesreinigers van Hofkens HIG zijn niet inzetbaar voor reguliere schoonmaak in Waalwijk en reguliere schoonmaak in Moerdijk. Maar we zijn ook zeer gespecialiseerd in sanitaire reiniging en industriële schoonmaak. Hofkens HIG biedt alles onder één dak aan. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of een schoonmaakbedrijf in Moerdijk? We hebben ervaring in de glasbewassing. Ook verzorgt Hofkens HIG ander specialistisch werk, zoals schoonmaken in de voedingsindustrie. Door onze kennis en expertise op het gebied van veiligheid en hygiëne kunnen wij alle schoonmaakklussen aan. Van het reinigen van trappenhuizen en gevels, tot onze rioolservice. Hofkens HIG steekt graag de handen uit de mouwen. Geen een schoonmaakklus is voor ons te gek.

’Oranje’ bloed van Hofkens HIG

Onze Allesreinigers streven kwaliteit en veiligheid na. Ze hebben oog voor detail en zien meteen of iets wel of niet schoon is en pakken dit direct aan. Hofkens HIG zorgt ervoor dat deze bacteriën verdwijnen als sneeuw voor de zon. Hofkens HIG is ook partner van verschillende organisaties zoals:Stichting Industriële Reiniging, Vereniging Schoonmaak Research, SIEV en Code verantwoordelijk Marktgedrag. 

Reguliere schoonmaak van Hofkens HIG

Een bedrijf begint bij een schoon bedrijfspand. Daarom is reguliere schoonmaak zo belangrijk. Wij verzorgen graag al deze schoonmaakklussen. Of u nu op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of een schoonmaakbedrijf in Moerdijk, onze medewerkers zijn in verschillende locaties werkzaam. Wat valt er onder reguliere schoonmaak? Hier vallen werkzaamheden zoals: stof afnemen, stofwissen, moppen, stofzuigen en prullenbakken legen. Ook de schoonmaak van ziekenhuizen, scholen of andere openbare gebouwen is voor Hofkens HIG geen enkel probleem. Door te werken met een vast werkprogramma zorgen wij ervoor dat u zich altijd kunt blijven focussen op uw eigen, belangrijke werk. 

Hofkens is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Waalwijk en schoonmaakbedrijf in Moerdijk. Neem contact op voor meer informatie.

https://hofkenshig.nl/