Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Is deze nieuwe koptelefoon van audio-technica misschien iets voor jou?

Hallo, mijn kleine Audio-Technica-fans. Ondervindt u problemen bij het vinden van high fidelity-blikken onderweg? Je bent niet alleen. Tot nu toe zijn er weinig over-ear-hoofdtelefoons die audiofiel geluid in een draadloze koptelefoon pakket kunnen leveren. En de bloeiende IEM-markt kan het bewijs zijn van deze trieste waarheid. Audio-Technica vult deze niche dus met de release van de AP2000Ti. Wat kun je verwachten op het gebied van geluid en bouwkwaliteit? Laten we uitzoeken in deze Audio-Technica ATH-AP2000Ti Koptelefoon Review.

Drie afneembare kabels met A2DC (Audio Designed Detachable Coaxial) -aansluitingen op de hoofdtelefoon: 1,2 m en 3,0 m kabels met 3,5 mm 3-polige stereoministekker; Kabel van 1,2 m met 4.4 mm 5-polige gebalanceerde miniplug

  • 6,3 mm (¼ “) stereo-adapter
  • Reinigingsdoek
  • Harde koffer voor koptelefoon
  • Harde koffer voor kabels

Perfectie in deze categorie. De leren oorstukken zijn zachter dan die van een baby en de koptelefoon is lichter dan Kate Moss. Zelfs de sneeuwvlokste hoofden zullen de comfortfactor van deze blikjes waarderen. De AP2000Ti voelt knus maar vermijdt te strak op het hoofd te zitten. Dus, mensen met een bril of gevoelige kaken zullen tevreden zijn. De geluidsisolatie is niet fenomenaal, maar zolang je doet alsof je je baas niet hoort, doet het er echt toe?

Ontwerp van de koptelefoon

De AP200Ti heeft 53 mm drivers en het diafragma is gecoat met diamantachtige koolstof. Audio-Technica heeft ook puur titanium huis gebruikt om resonantie te verminderen.

Deze blikjes zijn zeer gemakkelijk te besturen en zelfs een iPhone levert genoeg sap om ze van stroom te voorzien. Maar ik raad een kleine draagbare DAC / versterker aan om het meeste uit hen te halen. En dan kunt u ook kiezen voor een gebalanceerde verbinding. De AP2000Ti klapt plat in een relatief kleine harde hoes, die gemakkelijk in een rugzak past.

U vindt twee korte afneembare kabels in de doos (1,2 m) met 3,5 mm en gebalanceerde aansluitingen van 4,4 mm. Maar als u zin ​​heeft in uw woonkamer, heeft Audio-Technica ook een langere kabel van 3 meter met een aansluiting van 3,5 mm.

Nu, op esthetiek. Hoewel de oorschelpen prachtig glimmend en sprankelend zijn, zijn ze gemakkelijk schoon te vegen. Misschien wilt u overwegen om zachte, witte handschoenen te dragen. Ik grap. Gebruik gewoon de meegeleverde polijstdoek en blijf uit de buurt van fast food.

Lows van deze koptelefoon

Een rijke basaanwezigheid hier, die tegelijkertijd het stelen van het podium vermijdt. Je kunt een goede dosis punch verwachten als je naar pop luistert. Er is echter niet te veel subfrequentieverlenging. Dus, als je je buik voelt trillen tijdens het luisteren naar Drake, blijf kijken. Maar het lage gedeelte is zeer gedetailleerd en nauwkeurig, en onthult voldoende textuur en nuance in klassieke snaarinstrumenten. En contrabastracks vertoonden een natuurlijk timbre met veel vastberadenheid. Het lage gedeelte is ook superschoon, zodat er geen bloeding naar de hogere frequenties wordt voorkomen.

Mids van deze koptelefoon

Deze blikjes bieden over het algemeen aanwezige middentonen, hoewel de lagere frequenties in dit bereik een beetje worden weggeschept. In de klassieke Audio-Technica-mode biedt de AP2000Ti een krachtig gevoel, waardoor u wordt bevrijd van de zwaarte van een hoofdtelefoon met meer uitgesproken lagere middentonen. Tegelijkertijd is er nog steeds een vlakheid die een breed scala aan geluid in dit bereik biedt. Bovendien bieden de hogere middentonen een uitstekende mate van transparantie en zuivere gelaagdheid. Laten we Imagine Dragons ‘Next To Me als voorbeeld nemen, want het is een nummer met zware instrumentatie en heel veel body. Op andere koptelefoons wordt het koor meestal een vage mengelmoes van tenoren en sopranen. De AP2000Ti liet de lagere registers vallen en bracht het vrouwelijke koor naar voren met meer duidelijkheid en absoluutheid dan ik ooit op deze baan heb gehoord. Als je een fan bent van Audio-Technica, zul je het geweldig vinden.

Highs van deze hoofdtelefoon

Luisteren naar vioolsolo’s, er was veel transparantie. En die speelse, bijna delicate Audio-Techniek is altijd aanwezig. Terugkerend naar pop, brengen de hoogtepunten tonnen snap-naar-percussie-instrumenten. Maar voor sommigen kan de toegevoegde helderheid vermoeiend zijn voor de oren na lange luistersessies. Dat gezegd hebbende, er is ook een gemakkelijke lichtheid over deze blikjes, die zang produceert die je van je meditatiekussen zal laten zweven. En een nummer als Fleetwood Mac’s Everywhere is een perfect nummer voor deze blikjes. Glinsterend belletje, luchtige zang en een super schone ritmegitaar zorgen voor een prachtig lichtgevend nummer bij het luisteren door deze baby’s.

 

https://www.iiav.nl/