Serpentis

Je kilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon met ISANO

Het is een veel besproken onderwerp, afvallen. En niet zonder reden. In de afgelopen jaren is gewicht een grote controverse geweest met veel verschillende onderdelen. De problemen met overgewicht nemen nog steeds toe, en is al jarenlang een trend. Afvallen wordt als erg moeilijk ervaren en er zijn tientallen diëten die je kunt volgen, maar velen werken niet. Kilo’s aankomen blijkt een stuk makkelijker dan kilo’s afvallen. Maar gelukkig is er ISANO. ISANO biedt dé perfecte oplossing om snel, gezond en met evenveel energie af te vallen met een gezonde BMI. Een dieet waarbij geen spiermassa verloren wordt omdat er geen verlies aan mineralen en aminozuren optreedt.

Hoe werkt ISANO?

Afvallen is een moeilijk proces. Afvallen werkt wanneer je meer calorieën verbrandt dan dat je inneemt. Veel diëten zijn hier dan ook sterk op gericht. Het probleem dat hier echter vaak wordt ervaren is dat spiermassa veel kan afnemen omdat de diëten niet de benodigde mineralen en aminozuren met zich meebrengen. Hierdoor verlies je wel gewicht maar niet het juiste gewicht: namelijk vet. ISANO is hierin anders. ISANO biedt met haar dieet een bron aan mineralen en aminozuren gecombineerd met een lagere inname van kilocalorieën. Ook zorgt ISANO voor het op peil houden van je energieniveau, zodat je dagelijkse bezigheden zoals werken, sporten en sociale evenementen er niet onder leiden.

ISANO repen

ISANO biedt dozen van veertig ISANO repen aan. Wanneer je deelneemt aan het dieet van ISANO is het de bedoeling dat je elke dag tien repen inneemt, gepaard met een glas water per reep. Hierdoor blijft je calorieën name op peil, gecombineerd met de juiste voedingsstoffen. Bij ISANO merk je al binnen een week resultaat en zorgt het ervoor dat je je net zo fit voelt als voorheen. Voor meer informatie over afvallen met ISANO repen kijk kunt u op de website of Facebook kijken!