Kies uit de diverse opties wanneer u consumptie munten laat maken door de specialist

De munten van uw evenement moeten natuurlijk niet worden verward met die van andere evenementen. Daarom maakt Damen Plastics munten die uniek zijn voor uw evenement. U heeft de keuze uit reliëfmunten, waarbij de gewenste tekst of het logo zichtbaar wordt doordat deze in reliëf op de munt ligt. Deze muntsoort is verkrijgbaar in één kleur. Op zoek naar een betaalmunt met meerdere kleuren? Een meerkleurendruk kan op een witte munt 5 en op een andere kleur munt 4 kleuren dragen. Voor de verhuur van munten voor consumptie heeft dit bedrijf ook de oplossing voor u.

Laat evenementenbezoekers consumptie betalen met munten van een specialist

Bij veel festiviteiten moeten de bezoekers met munten afrekenen. Daarom maakt de specialist munten die speciaal voor uw evenement ontworpen worden. Damen Plastics is een vertrouwd bedrijf voor het produceren van kunststof betaalmunten voor diverse evenementen. Dit bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van kunststof betaalmunten. Het gebruik van munten is efficiënter, veiliger en eenvoudiger te controleren. Daarnaast is het mogelijk om de munten te hergebruiken zodat u kosten bespaart. Damen Plastics is specialist in plastic munten. U heeft keuze uit kleuren en diverse modellen. Naast consumptie munten maakt deze specialist ook garderobe labels, roerstaafjes en kunststof doppen die in allerlei soorten en maten te bestellen zijn.

Waarom uw bezoekers consumptie laten betalen met munten?

Het gebruik van munten is handiger op evenementen dan het gebruik van contant geld. Alleen bij de kassa’s is er contant geld nodig, wat veiliger is. Daarnaast gaat het halen van drinken veel sneller. Bezoekers hoeven zo niet hun geld te tellen, maar betalen een consumptie eenvoudig met munten. Klanten worden ook weer blijer van kortere wachtrijen en u wilt dat u klanten een leuke dag beleven op uw evenement. Ook overtuigd van het gebruik van munten? Damen Plastics is dé specialist op het gebied van betaalmunten. Dit bedrijf geeft u de vrijheid waardoor u keuze heeft uit veel soorten modellen en kleuren. Door de jarenlange ervaring biedt dit bedrijf een snelle levertijd en een lage prijs.