Kies voor dit schoonmaakbedrijf in regio Utrecht voor een uitstekende service

Aan schoonmaakbedrijven geen tekort, maar welk schoonmaakbedrijf in regio Utrecht of Rotterdam kan jou het beste ontzorgen? Met welke specialisten kun je dagelijks bespreken wat je nodig hebt, is het contract gemakkelijk aan te passen als je behoeften veranderen en betaal je alleen voor de uren die gewerkt zijn? Met welk schoonmaakbedrijf die werkzaam zijn in regio Rotterdam en Utrecht hoef jij je geen zorgen te maken als er op het laatste moment klanten langskomen die een rondleiding vragen? Het antwoord is Directschoon. Dit is een schoonmaakbedrijf uit Schiedam dat een extra stapje zet om jou zoveel mogelijk te ontzorgen, om jouw medewerkers dagelijks een schone werkplek aan te leveren en om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf er altijd netjes en verzorgd uit ziet.

De diensten van dit schoonmaakbedrijf

Directschoon kan je helpen door verscheidene diensten uit te voeren. Ze zijn er uiteraard voor alle standaard dagelijkse en wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden, maar er is meer. Alles is te bespreken, dus als jij iets hebt dat dit schoonmaakbedrijf nabij Utrecht en Rotterdam niet noemt, dan is het zeker de moeite waard om aan te kaarten. Specialistische diensten, zoals het schoonmaken van je gordijnen, het diep reinigen van je tapijt of het wassen van de ramen kunnen eenmalig of periodiek worden uitgevoerd. Daarnaast zijn ze ook in staat om je sanitaire artikelen aan te vullen, zodat je nooit bang hoeft te zijn zonder te komen te zitten.

Stel je eigen contract samen

Directschoon is een schoonmaakbedrijf dat werkt met een portal voor haar klanten. Daar stel je zelf je contract samen door aan te geven wat je wilt dat ze doen en hoeveel uren ze daaraan besteden. Dit portal is ook later nog handig, want dan kun je je contract aanpassen. Het is altijd mogelijk dat je behoeften veranderen. Directschoon, een schoonmaakbedrijf voor kantoren in regio Rotterdam en Utrecht, is flexibel en je krijgt een vast schoonmaakteam die deel gaat uitmaken van je bedrijf. De opzegtermijn die ze hanteren is één maand.

Tags: ,