Kiest u voor een vaste weegplaat of een mobiele weegbrug?

Wilt u ladingen wegen? Dat wilt u natuurlijk nauwkeurige meting verrichten. Als deze meting vaak afwijkt, kunt u het net zo goed niet wegen. Weegt u met enige regelmaat verschillende soorten ladingen van wagens op verschillende locaties? Kies dan voor de mobiele weegbrug van MD Techniek. Deze mobiele weegbrug is inzetbaar voor zowel korte als lange projecten. Bent u op zoek naar een weegplaat voor op een vaste plek binnen uw bedrijf? MD Techniek, ervaring sinds 1989, biedt weegplaten op maat aan, zodat u er altijd van bent verzekerd dat het perfect past binnen uw organisatie.

Voorkom onderlading met de mobiele weegbrug

Voor ieder bedrijf is onderlading een risico. De kosten gaan hoog oplopen als er wagens rijden met minder dan de gemiddelde lading, want het kost namelijk meer wagens in totaal. Daarnaast kan door onderlading ook een verkeerde inrichting van de lading ontstaan. Er is een minimumgewicht nodig in de wagen om deze veilig te laten rijden. Dit is verleden tijd met het gebruik van de mobiele weegbrug. Door de mobiele weegbrug krijgt u eenvoudig inzicht in het gewicht van uw lading. Benut uw laadcapaciteit optimaal en weet precies wat er in uw wagen ligt! Het gewicht wordt duidelijk weergegeven in kilo’s. Hierna bent u klaar om de weg op te gaan.

Een mobiele weegbrug die past bij uw bedrijf

Zoekt u een systeem om bijvoorbeeld ladingen te wegen? Maar weet niet welk product aansluit bij uw eisen en behoeften? Kijk eens naar de mobiele weegbrug van MD Techniek. Bent u op zoek naar een ander soort weegsysteem dan een mobiele brug? Geen probleem. De vakmensen van dit in Oud Gastel gelegen bedrijf hebben meer dan 30 jaar ervaring. Zij importeren materialen vanuit de hele wereld. Speciaal voor u kunnen zij nieuwe buitenlandse weegsystemen importeren. Ook is het mogelijk dat zij aan de hand van uw wensen een geheel nieuw meetsysteem op maat maken voor u.