Serpentis
Image default
Winkelen

Koop jouw e-sigaret online

Benieuwd naar een e-sigaret? Ben je een vaste roker en wil je minder en of ben je eens toe aan verandering? Een e-sigaret kan je gemakkelijk online kopen. Je kunt rustig even kijken naar het assortiment en de bijpassende smaken. Kies er namelijk wel een die je zelf lekker vindt. Denk hier dus even over na. In de fysieke winkel moet je vaak te snel een keuze maken als iemand vraagt of hij/zij je moet helpen. Online kan je alles op jouw tijd doden. Bedenk daarom van tevoren wat je wil en welke smaak jouw voorkeur heeft, zodat de online keuze straks een stuk gemakkelijker is.

De verschillende smaken

In het assortiment van SmokeSmarter vind je meer dan 60 soorten e-sigaretten met verschillende aspecten. Je kunt namelijk kiezen uit korte- of lange e-sigaretten. Dit hangt er vanaf of je beginner, ervaren of expert bent. Daarnaast kun je dus zelf de smaken kiezen. Er is een ruime keuze, dus elke mogelijkheid is wel aanwezig. Kies bijvoorbeeld een frisse smaak die jij lekker vindt. De liquid wordt tijdens het roken omgezet in damp die je daarna gewoon weer uitblaast. De basisstoffen zijn PG en VG en optioneel nicotine. Nicotine zit dus vaak niet toegevoegd, wat dus een belangrijke reden is voor het feit dat dit een stuk gezonder is dan de traditionele sigaretten. Kies iets met een beetje nicotine als je wilt stoppen met roken, maar je die grote stap niet in één keer kunt zetten.

Stel jouw vragen aan de experts

Heb je een beetje haast met het bestellen van bijvoorbeeld nieuwe liquids? Dan is er goed nieuws voor jou: als je jouw bestelling voor 21:00 uur plaatst, wordt het nog diezelfde dag verzonden en dus de dag erna thuis bezorgd. Je kunt dus direct de nieuwe smaken uitproberen die jij hebt uitgekozen. Één ding is zeker: de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, ongeacht de prijs. Je kunt er dus zelf lang mee vooruit.

https://www.smokesmarter.nl/