Laat cupido raak schieten tijdens speeddaten in Amsterdam!

Word je regelmatig uitgenodigd voor bruiloften van vrienden die gaan trouwen omdat ze de liefde van hun leven gevonden hebben en samen een mooie toekomst tegemoet gaan? Ben jij dan steeds degene die alleen komt omdat je helaas nog single bent? Het vinden van een maatje waar je een mooie toekomst mee uit kan stippelen is tegenwoordig voor veel mensen helemaal niet meer zo makkelijk. Veel mensen hebben een drukke baan en daarom niet al te veel tijd om steeds met andere singles op date te gaan. Ook is het niet altijd makkelijk om steeds weer een nieuwe date te vinden. Wil jij de kans dat cupido bij jou ook eens raak schiet vergroten? Woon je in Amsterdam of in de buurt van deze mooie stad? Kom dan met ons speeddaten in Amsterdam!

Speeddaten is een nieuwe manier van daten en is over komen waaien vanuit Amerika. Omdat deze manier van daten zeer succesvol is gebleken bestaat het nu in Nederland ook. Speeddaten, oftewel ‘sneldaten’ voorkomt dat je een hele avond met dezelfde date aan het praten bent terwijl je al vrij snel doorhad dat er echt geen klik tussen jullie is. Met speeddaten heb je korte gesprekjes met meerdere singles op dezelfde avond. Wanneer je met ons gaat speeddaten in Amsterdam zal je veel andere singles ontmoeten. Wij regelen namelijk tussen de 15 en 20 dates voor je, allemaal op dezelfde avond.

Net buiten het centrum van Amsterdam hebben wij een te gekke locatie gevonden waar onze speeddate avonden plaatsvinden, namelijk bij het sfeervolle en gezellige Guilty Food Pleasures. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, wanneer je met de auto komt kan je op een eigen parking vlak voor de deur parkeren.

Inschrijven via de website

Wil jij graag meedoen met één van onze speeddate avonden? Via onze website kan jij je inschrijven voor een speeddate event in Amsterdam. Wij hebben meerdere events in verschillende leeftijdscategorieën op de agenda staan. Check welke leeftijdscategorie bij jouw leeftijd hoort, vind een datum die jou goed uitkomt en boek je event.

De kans op een match is 90%, wie weet schiet cupido dit keer raak!

 

https://speeddateninamsterdam.nl/

Tags: ,