Laat een persoonlijk behandelplan op stellen bij deze praktijk voor podotherapie in Dordrecht

U wilt zo snel mogelijk van uw voetklachten af. Dan is het raadzaam om een specialist in podotherapie in te schakelen. Die bekijkt uw klachten persoonlijk. Zelfs andere lichamelijke klachten kunnen voortkomen uit de voeten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld rug- of heupklachten, voortkomend uit een afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Podotherapie van der Nat in Dordrecht zoekt gericht naar de oorzaak van uw pijnklachten. Op basis van de vastgestelde oorzaak stelt de podotherapeut een behandelplan voor u op. Ook behandelt de podotherapeut huid- en nagelaandoeningen en voorziet u van preventieve adviezen. Een afspraak is zo gemaakt.   

Voetproblemen? Voor podotherapie kunt u terecht bij de praktijk in Dordrecht

Het is niet fijn als u al lange tijd met uw voetproblemen rondloopt. Wilt u hiervan af? Ga dan eens langs in de praktijk van Podotherapie van der Nat in Dordrecht of Barendrecht. De podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit een afwijkende werking van uw voeten of looppatroon. Bovendien is een behandeling voor een huid- of nagelaandoening ook mogelijk. Wist u dat een podotherapeut niet hetzelfde is als een podoloog? Een podotherapeut is vaker hoge opgeleid en ingeschreven bij het kwaliteitsregister Paramedici. De podotherapeuten in Dordrecht zijn in staat om een eigen podotherapie voor te stellen. Of u nu een podoloog of podotherapeut zoekt in de regio Dordrecht, bij Podotherapie van der Nat bent u verzekerd van een goede therapie.

Podotherapie in Dordrecht door professionele podotherapeut

Podotherapie van der Nat in Dordrecht is een ervaren en professionele podotherapeut, die u helpt bij al uw voetklachten. Enkel-, knie-, heup- en lage rugklachten kunnen ook vaak voortkomen uit een verkeerde stand van de voeten. Indien dit de oorzaak is van uw klachten, kan de podotherapeut zolen aanmeten om de stand en de functie van de voeten te ondersteunen of corrigeren. De zolen worden voor iedere patiënt op maat gemaakt en kunnen in de meeste confectie-schoenen gebruikt worden. De zolen worden aangemeten bij het onderzoek. Hier wordt ook een 3D scan gemaakt van uw voeten om de drukverdeling goed te beoordelen en de correctie juist te plaatsen.