Laat uw grote voertuigen grondig onder handen nemen in een truckwash

Een truckwash is ideaal voor een bedrijfswagen, trailer, caravan en camper een grondige schoonmaakbeurt te geven. Deze kunnen immers behoorlijk vies worden en wast u niet zomaar in een gewone carwash voor auto’s. Truckwash 1 heeft voor u de oplossing. Bij deze ervaren wasserette bent u namelijk aan het juiste adres voor het laten schoonmaken van verschillende grote voertuigen. Of het nu een caravan, camper of een hele vrachtwagen is, de ervaren en professionele schoonmakers zorgen ervoor dat uw voertuig er in een mum van tijd uitziet als nieuw. U vindt deze truckwash in zowel Roosendaal als Rilland naast de snelweg.

 

Bij een ervaren truckwash staat persoonlijke aandacht centraal

Bij Truckwas 1 geniet u van de beste service en een geweldige schoonmaakbeurt voor uw vrachtwagen of ander groot voertuig. De ervaren schoonmakers van deze truckwash staan dagelijks voor u klaar om uw vrachtwagen er weer uit te laten zien als nieuw. Of u nu twee weken onderweg bent geweest, of dat u uw vrachtwagen al 15 weken niet heeft laten schoonmaken, de specialisten zorgen ervoor dat uw vrachtwagen weer blinkt. Heeft u andere grote voertuigen die u grondig wilt laten schoonmaken door een specialist met persoonlijke aandacht? Ook dan is Truckwash 1 een uitstekende optie. In de grote wasboxen kan vrijwel elk voertuig onderhanden worden genomen.

 

Uw vrachtwagen in een mum van tijd schoon bij de truckwash

Na lange ritten op de baan is de kans groot dat uw vrachtwagen nood heeft aan een schoonmaakbeurt. Rijd daarom naar de truckwash van Truckwash 1. Met verschillende wasboxen en ervaren personeel bent u er zeker van dat uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. De truckwash vindt u op twee verschillende locaties: één in Roosendaal en één in Rilland. Door de ligging aan de snelweg is de truckwash altijd goed te bereiken met uw vrachtwagen. Wilt u ook de binnenkant van de vrachtwagen een opfrisbeurt geven volgens de HACCP-richtlijnen? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.