Serpentis
Image default
Industrie

Laat uw kunststof producten spuitgieten door de expert

Wanneer u onderdelen of producten in een specifieke vorm nodig heeft, denkt u dan eens aan kunststof spuitgieten. Met deze techniek kunt u kunststof voorwerpen in elke vorm krijgen die u maar wenst. Maar hoe doet u dit? Het beste kunt u deze taak overlaten aan een expert. Denk bijvoorbeeld aan Ponnoplastic. Dit bedrijf bestaat al sinds 1947 en heeft daarmee jarenlange ervaring met kunststof spuitgieten. Het maakt niet uit in welke industrie u werkzaam bent; Ponnoplastic levert graag maatwerk. Zo krijgen ze veel opdrachten binnen uit bijvoorbeeld de railinfra, de bouw en de agrarische sector. Het is ook mogelijk om ze in loonopdracht voor u te laten werken, indien u daar behoefte aan heeft.

Deze specialist denkt met u mee

Wanneer u kunststof producten wilt laten spuitgieten en hiervoor Ponnoplastic inschakelt, profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste gebruiken de medewerkers van dit bedrijf hun jarenlange ervaring om uitvoerig met u mee te denken. Van concept tot eindproduct begeleiden ze u graag, zodat u precies dat resultaat ontvangt dat u voor ogen had. Ze hanteren een duidelijke werkwijze en zorgen er op die manier voor dat er geen onduidelijkheden ontstaan. De communicatie is te allen tijde helder en mocht u het willen, dan kunnen ze ook de assemblage van uw product op zich nemen.

Hoe deze specialist te werk gaat

Mocht u interesse hebben in een samenwerking met deze specialist, dan is het goed om te weten hoe ze doorgaans te werk gaan. Allereerst nodigen ze u uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zetten ze uw ideeën op papier en leggen ze de werkwijze nog eens stap voor stap uit. Vervolgens worden deze ideeën door de technische tekenaar vertaald naar een concepttekening. Eventueel wordt er een 3D-print gemaakt, zodat u een nog duidelijker beeld krijgt van het eindresultaat. Gaat u hiermee akkoord? Dan zijn ze klaar om uw kunststof product te gaan spuitgieten. Afhankelijk van uw beoogde oplage wordt hiervoor een aluminium of een stalen matrijs gebruikt.

https://www.ponnoplastic.nl/

Gerelateerde artikelen

Koop of huur een hijswerktuig waar u op kunt vertrouwen

Koop of huur een hijswerktuig waar u op kunt vertrouwen

Verzeker uzelf van een diamantzaagblad op maat voor uw machine