Serpentis
Image default
Groothandel

Leer alles over het productieproces van pharma bottles en PET-flessen

Pharma bottles dienen te voldoen aan allerlei nationale en internationale richtlijnen. Er dient in het productieproces dan ook veel aandacht te zijn voor de verschillende kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften en dit is niet eenvoudig. PET Power is hierin gespecialiseerd. Met een team van ervaren professionals en allerlei hoogwaardige apparatuur, helpen zij u aan producten van topkwaliteit. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gauw een kijkje op de website.

Meer informatie over de verschillende pharma bottles

Een pharma bottle is een soort PET-fles die veelal wordt gebruikt voor medische doeleinden. Aangezien ze vaak worden gebruikt voor het verpakken van verschillende geneesmiddelen, zijn er talloze kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften waaraan moet worden voldaan. De belangrijkste hiervan is het steriliteitsniveau van de pharma bottles. Dit wordt bereikt door het productieproces van de PET-fles of pharma bottles uit te voeren in een speciale cleanroom. Dit is een ruimte die volledig is gesteriliseerd. De flessen worden hierin gecreëerd en verpakt, waarna ze op zorgvuldige wijze worden voorbereid op het transport. En dat alles om te garanderen dat u de producten met een gerust hart kunt gebruiken.

Ontwerp nu zelf uw PET-fles

Naast de steriele pharma bottles, bent u bij PET Power ook aan het juiste adres voor het ontwerpen van een PET-fles. Het bedrijf heeft namelijk een geavanceerde configurator ontwikkeld, die u de mogelijkheid geeft binnen enkele minuten een fles te ontwikkelen die aan al uw eisen voldoet. Kies de vorm, grootte, het materiaal en de neksluiting. Tevreden? Dan hoeft u het eindresultaat alleen nog maar even in uw winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden. PET Power gaat vervolgens aan de slag met het realiseren van uw ontwerp. Ideaal, toch?

Vraag een deskundig advies op maat aan

Wilt u advies ontvangen over welke PET-fles het meest geschikt is voor uw doeleinden? Neem dan contact op met uw lokale salesvertegenwoordiger.