Lockers online bestellen

Een sterk schoolkluisje is tegenwoordig noodzakelijk. Zeker omdat leerlingen allerlei waardevolle apparaten als mobieltjes, tablets en laptops meenemen. Bij Locker.nl kunt u kiezen uit afwisselende, moderne designs. Er is veel variatie wat betreft kleur, grootte en model. Voor alle schoolkluisjes geldt dat ze bijzonder stevig en duurzaam zijn. U investeert dus voor de lange termijn!

Diverse lockersloten
Ongeacht welk systeem het wordt, krijgt u er cilindersloten met twee sleuteltjes bij geleverd. Gaat uw voorkeur uit naar een andere sluiting, bijvoorbeeld muntsloten of sloten met pincode? Ook die kunnen we voor u regelen. Voor tips en/of adviezen zijn wij op meerdere manieren te benaderen. Onze klantenservice is te bereiken via telefoonnummer 0164-764422 en mailadres info@locker.nl. In onze showroom in Bergen op Zoom kunt u alle lockers bekijken en ter plekke uw vragen stellen aan een van onze medewerkers. 

24/7 online bestellen
Vroeger moest u van de ene naar de andere winkel en showroom om een passende lockerset te vinden voor uw organisatie. In dit digitale tijdperk is lockers kopen gelukkig een stuk gemakkelijker. Bovendien kost het u minder tijd. U kunt vanachter uw computer een keuze maken en de bestelling plaatsen. Als u kijkt naar ons bestand is er veel mogelijk. Wij leveren werkkasten, garderobekasten, kluizen, helmkasten en diverse aanverwante artikelen en accessoires. Er zijn zowel houten als kunststof en doorzichtige uitvoeringen. Alle exemplaren hebben we op voorraad en we hanteren geen bezorgingskosten. Locker.nl is al jaren toonaangevend. We hopen u binnenkort als klant te mogen verwelkomen!
 

https://www.locker.nl/