Serpentis

Met flexibele particuliere ouderenzorg de regie over uw leven houden

Lukt het niet meer om thuis te wonen, maar wilt u uw zelfstandigheid zoveel mogelijk behouden? Dan is het verstandig om voor een particulier verpleeghuis met flexibele ouderenzorg te kiezen. Op die manier ontvangt u de zorg die u nodig heeft, maar behoudt u de regie over uw eigen leven. Bij een particulier verpleeghuis als Compartijn bepaalt u zelf hoe uw dagindeling eruit ziet en of u samen met medebewoners eet of alleen. Daarnaast kunnen familie en vrienden langskomen wanneer u dat wilt en is het zelfs mogelijk dat ze blijven slapen. Elk huis van Compartijn beschikt namelijk over een eigen gastenkamer. Zo kunnen bijvoorbeeld de logeerpartijtjes met de kleinkinderen als vanouds plaatsvinden.

Een luxe appartement dat van alle gemakken voorzien is

Wanneer u kiest voor particulier verpleeghuis Compartijn ontvangt u de beste zorg en woont u in een luxe appartement binnen het verpleeghuis. De appartementen hebben een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Daarnaast zijn er de gebruikelijke aansluitingen voor tv, radio, internet en alarmering, dus u bent van alle gemakken voorzien. Dankzij de flexibele particuliere ouderenzorg kunt u uw leven blijven leiden op de manier zoals u dat gewend bent. U kunt meedoen met de activiteiten die vanuit het verpleeghuis georganiseerd worden, maar u kunt uiteraard ook uw eigen ding doen. Daarnaast beschikken de verpleeghuizen van Compartijn over verschillende voorzieningen, zoals een wellness. Zo kunt u heerlijk genieten op uw oude dag dankzij de uitstekende particuliere ouderenzorg van dit bedrijf.

Neem contact op en informeer naar de beschikbaarheid

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor particuliere ouderenzorg die Compartijn u biedt? Neem dan gerust contact met hen op voor meer informatie. Ze beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u waar nodig van advies om het woonzorgcentrum te vinden dat het best bij u past. De verpleeghuizen van dit bedrijf zijn door het hele land te vinden, dus u zit nooit ver uit de buurt van uw vrienden en familie. Daarnaast zijn de verpleeghuizen kleinschalig opgezet, waardoor u zich er echt thuis zult voelen. Neem vandaag nog contact op om te informeren naar de beschikbaarheid van de appartementen.