Serpentis
Image default
Dienstverlening

Moderne naamplaatjes en bedrijfsnaamborden bij Naambordkopen.nl

Gaat u voor kwaliteit en deugdelijkheid? We kunnen een messing naambord van harte aanbevelen. Messing – een legering van koper en zink, met als bijnaam geelkoper – is een hard en weerbestendig materiaal. Prima voor een naamplaatje dus. Het gehalte aan zink varieert van 5 tot 45%. Hoe meer zink hoe geler messing is. Duurzaam is messing ook: van alle messinglegeringen wordt zeker 90% gerecycled. De collectie naambordjes van messing op www. naambordkopen.nl is globaal te verdelen in:

-gegoten naamplaatjes;
-vlakke modellen.

De tekst wordt in het bordje gegraveerd en vervolgens met een zwart laklaagje afgewerkt.

Professionele hangende bedrijfsnaamborden

Voor een professioneel bedrijfsnaambord kunt u ook terecht bij Naambordkopen.nl. Met name de gietijzeren uithangborden worden veel verkocht als bedrijfsnaambord. De hangende borden, met op beide zijden tekst, hebben namen van steden meegekregen. Een paar voorbeelden: Berlijn, Wenen, Kopenhagen, Rome, Amsterdam, Antwerpen, Barcelona en Sydney. Rome is een ovaalvormige plaat van 83 bij 73 cm met een nostalgische uitstraling. Op het bord is plek voor de bedrijfsnaam, het logo en de website. Er zijn zowel zwarte als groene borden. Het beeldmerk kunt u als eps (vector) bestand aanleveren. Antwerpen heeft een rechthoekige vorm en is 56 bij 47 cm groot. Ook dit exemplaar ligt in zwart en groen op voorraad bij Naambordkopen.nl. Tegen een meerprijs kunnen gietijzeren bedrijfsnaamborden in iedere RAL kleur worden geleverd.

Naamborden met glaslook

Tot slot staan we stil bij de glaslook naamborden met een RVS achter-plaat. Ze zijn gemaakt van een luxe kunststofsoort. Doordat de tekst in de achterkant gegraveerd wordt, blijft de voorkant mooi glad. Het ruitvormige plaatje van 25 bij 26 cm ziet er stijlvol én speels uit. Andere vormen om uit te kiezen zijn rechthoekig, vierkant en ovaal. Met een bepaald lettertype en een specifieke tekstkleur maakt u er een heel persoonlijke naamplaat van.

Wilt u meer weten over een naamplaat die we hier besproken hebben? Zoekt u een bord, maar kunt u dat niet vinden op naambordkopen.nl? U kunt zowel telefonisch als per mail contact opnemen: 0251 – 241364, info@ naambordkopen.nl.

 

https://naambordkopen.nl/