Serpentis
Image default
Woning en Tuin

Ongedierte in Amsterdam

In 2019 wonen er meer mensen in Amsterdam dan in 1959, toen de stad een recordaantal van 872.000 inwoners wist te bereiken. En dit worden er met de dag meer. Naast het enorme inwoneraantal, trekt Amsterdam ook nog eens miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland en ook dat worden er alleen maar meer. Echter neemt deze bloei ook nadelen met zich mee. Het werkt namelijk ook ongedierteplagen in de hand.

Zo hebben hotels, restaurants en cafés in Amsterdam vaak last van vliegende en kruipende beestjes. Een reden hiervoor is het niet zo nauw nemen van de hygiëne. Door etensresten, afval en ander vuil niet tijdig op te ruimen, lopen deze horecatenten het risico op ratten en muizen. Wat voor jou vuilnis is, is voor dit ongedierte namelijk één groot feestmaal. Daarnaast vinden onder andere bedwantsen hun weg naar Amsterdamse hotels via de koffers van de toeristen. Zodra je bedwantsen in je hotel geconstateerd hebt, is het zaak zo snel mogelijk actie te ondernemen. 

Amsterdam is, naast een toeristenstad, ook nog eens een belangrijke metropolis op het gebied van handel. Doordat de stad beschikt over een goede infrastructuur is de stad aantrekkelijk voor het buitenland. Ook dit zorgt ervoor dat Amsterdam niet gespaard blijft van ongedierte. Zakendistricten als de Zuidas en industriegebieden hebben vaak hun handen vol aan motten die hun eitjes leggen in opgeslagen goederen!

Heb je last van ongedierte in je woning of bedrijfspand in Amsterdam en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact op met de ongediertebestrijding in Amsterdam via Beestjes Kwijt en je wordt binnen een mum van tijd van je ongedierte af geholpen! Bovendien voorziet de verdelger je ook nog eens van deskundig advies om een ongedierteplaag in de toekomst te voorkomen. Waar wacht je nog op? Bel of mail vandaag nog!

https://beestjeskwijt.nl/ongediertebestrijding/amsterdam