Ontdek een nieuwe mogelijkheid en ga voor de opleiding Voetreflexologie

Ga je voor de opleiding Voetreflexologie? Dan leer je meer weten over het menselijke lichaam, in combinatie met de geest. Ook als je in de toekomst je eigen massagebedrijf wilt opzetten, is de opleiding Voetreflexologie van Total Health een echte aanrader! Twijfel je nog of de opleiding Voetreflexologie iets voor jou is? Volg dan een gratis kennismakingsworkshop. Ben je wel geïnteresseerd in Chinese geneeskunde, maar wil je je niet alleen richten op voetreflexologie? Bekijk dan eens een van de andere opleidingen zoals Kruidengeneeskunde, Chinfood Voedingsleer of Accupunctuur. Sla eens een andere weg in en krijg de massagetechnieken voor voetreflexologie onder de knie.

Wat is voetreflexologie?

Heb je last van een slechte doorbloeding? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk baat bij voetreflexologie. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. Wist je bijvoorbeeld dat het hele lichaam in de voeten weerspiegeld wordt? Lijkt het jou interessant om de massagetechnieken onder de knie te krijgen en meer over de samenhang tussen lichaam en geest te weten? Dan is een opleiding Voetreflexologie echt iets voor jou! Bekijk het huidige lesrooster voor de verschillende leslocaties en schrijf je vandaag nog in bij Total Health. Werk aan jezelf en kies voor een ontspannende voetreflexologie.

Een combinatie van Chinese en Westerse voetreflexologie

Wist je dat de Chinese en Westerse behandelwijze van voetreflexologie verschillend van elkaar zijn? Op die manier kunnen mensen met problemen nog beter geholpen worden. Zo wordt bij de Westerse voetreflexologie enkel de voeten met een speciale duimtechniek behandeld. De Chinese behandelwijze daarentegen bestaat uit glijdende technieken waarbij met lichaamsbeweging druk wordt uitgeoefend op de voeten. Ook masseren ze meer dan alleen de reflexzones op de voeten. Zo worden ook de meridiaan banen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën gemasseerd. Door beide methodes met elkaar te combineren ontstaan er oneindig veel mogelijkheden wat de behandeling versnelt en versterkt. Tijdens de opleiding Voetreflexologie van Total Health leer je dan ook beide methodes zodat je alle wonderen van de energetische voetreflexmassages onder de knie krijgt.