Serpentis
Image default
Media

Professioneel verhuur van de nieuwste speeltjes op audiovisueel gebied

Evenementen worden ondersteund door het slim inzetten van licht, geluid en beeldeffecten. Door middel van audiovisuele hulpmiddelen kun je een bepaalde sfeer creëren. Wil je dat mensen het gezellig vinden? Dat kan! Wat onze zintuigen waarnemen, heeft een enorm effect op ons gevoel en gedrag. Bazelmans AV heeft zich gespecialiseerd in het scheppen van de exacte ervaring die jij wilt bewerkstelligen door de verhuur van audiovisueel materiaal van de beste kwaliteit.

Een echt familiebedrijf 

In de jaren ‘50 van de vorige eeuw begon de familie Bazelmans wit- en bruingoed te verkopen in hun winkel. Dit bedrijf werd in 1991 overgenomen door zoon Wiljan en zijn vrouw Marian. Met hun enthousiasme werd het bedrijf omgevormd tot een specialist in de verkoop en verhuur van audiovisueel materiaal. Ze hebben een winkel in het dorp Veldhoven, waar ze groot geworden zijn, en in Amstelveen. Van daaruit worden producten van topkwaliteit verkocht en de verhuur van audiovisueel materiaal voor evenementen geregeld.

Luidsprekers, lampen, camera’s en andere state-of-the-art-oplossingen voor licht, beeld en geluid

Het audiovisuele materiaal dat verhuurd wordt vanuit de winkels is van high-end A-merken. De medewerkers van het bedrijf zijn stuk voor stuk enthousiast over het creëren van een onvergetelijke ervaring. Wanneer er nieuwe speeltjes binnenkomen, staan ze in de rij om ze uit te proberen en te leren hoe het beste effect uit elk apparaat getoverd kan worden. Dit enthousiasme nemen ze mee wanneer zij hun audiovisuele apparatuur bij jou komen installeren.

Geef de verantwoordelijkheid af

Tijdens een evenement moeten allerlei aspecten bij elkaar komen om het vloeiend te laten lopen. Bazelmans AV heeft contacten met allerlei andere bedrijven die hierbij kunnen komen kijken. Als je hen inhuurt voor het opbouwen van je evenement, dan geven ze garantie dat alles werkt op het moment dat het evenement van start gaat. Je kunt langsgaan in de winkel om de verhuur van audiovisueel materiaal te bespreken.    

https://www.bazelmans.com/nl