Schone ramen op grote hoogtes dankzij een schoonmaakbedrijf uit Almere

Schone ramen geven uw bedrijf een goede, eerste indruk. Daarom is het goed hier voldoende aandacht aan te besteden. Anderzijds is het schoonmaken hiervan tijdrovend en op sommige hoogtes misschien wel gevaarlijk. Onveilig werken mag niet meer voorkomen. Een professioneel schoonmaakbedrijf in regio Almere, genaamd HRS Hoogbouw Reinigings Service, specialiseert zich met name in het veilig schoonmaken van het glas van gebouwen en appartementen. Hierbij geeft deze specialist extra aandacht aan de juiste materialen, goed opgeleide medewerkers, een risico-inventarisatie en scherpe tarieven. Zo bent u verzekerd van de beste glasbewassing tegen een goede prijs.

Galerijen, hekwerken, stoeptegels en gevels weer als nieuw met het schoonmaakbedrijf in Almere

U heeft graag dat uw buitenruimte er ordelijk en niet uitziet. Als u uw buitenruimte nieuw laat aanleggen, ziet alles er perfect uit. De stenen hebben de kleur die u heeft uitgezocht en er zit nog geen aanslag op de hekken en tegels. Na veel verschillende weersomstandigheden is dit snel anders. Alg en mos geven uw hekken en tegels een groene kleur en uw muren zijn een aantal tinten donkerder dan voorheen. Vaak valt dit u niet eens meteen op, omdat dit geleidelijk gaat. Echter, voor bezoekers of gasten is dit het eerste wat zij zien. Kies voor een perfecte eerste indruk met de diensten van het schoonmaakbedrijf uit Almere: HRS Hoogbouw Reinigings Service. Met hun hogedrukreinigingsservice is uw bestrating en hekwerk binnen mum van tijd weer als nieuw. Daarnaast wordt er gewerkt met milieuvriendelijke, snel afbreekbare producten.

Uw muren beklad met graffiti? Dit schoonmaakbedrijf verwijdert het voor u in Almere 

Illegale graffiti is een vaak voorkomend probleem in Almere. Schoonmaakbedrijf HRS Hoogbouw Reinigings Service helpt u hier graag mee. Een snelle verwijdering van graffitit zorgt ervoor dat uw bedrijf bijvoorbeeld geen imagoschade oploopt. Schakel deze specialist dus snel in! Met behulp van heetwaterreiniging laat de verf van de graffiti eenvoudig los. Hierna vindt een efficiënte en doeltreffende reguliere reiniging plaats. Last van graffiti op grote hoogtes? HRS Hoogbouw Reinigings Service biedt de graffitiverwijdering ook aan in combinatie met een van hun hoogwerkers.