Sloophout te koop voor winkelinrichtingen

Voor een winkelinrichting is er veel sloophout te koop. Met het sloophout kunt u een aparte uitstraling geven aan uw winkel, waardoor u klanten te allen tijde in een afwijkende omgeving kunt ontvangen. Daarnaast is het ook goed voor het milieu, omdat het honderd procent gerecycled materiaal is. 

Geschiedenis van hout is terug te zien 

Sloophout is hout dat eerst voor andere doeleinden gebruikt is. Hierdoor zijn er te allen tijde gebruikssporen te vinden op de planken. De geschiedenis van het hout is goed terug te zien in de planken, wat iedere plank uniek maakt. Geen enkele plank ziet er daarom hetzelfde uit, waardoor u altijd een winkelinrichting heeft die u nergens anders ziet. Uw winkel wordt hierdoor een speciale ervaring voor iedere klant. 

Ruim assortiment aan sloophout te koop 

Van veel soorten hout is er sloophout te koop bij Buitenleven Second Life Wood. Deze groothandel heeft een ruim assortiment met hout in veel varianten. U kunt er bij uw winkelinrichting voor kiezen om dezelfde houtsoorten te gebruiken, maar ook om verschillende soorten te combineren. Welke variant u ook kiest, u heeft altijd originele meubelstukken in uw winkel staan. 

Vurenhout als een van de populairste soorten 

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor vurenhout. Dit hout staat erom bekend dat het niet eenvoudig te bewerken is, maar wel relatief goedkoop blijft. Doordat het hout snel verkleurd, dient het echter wel direct bewerkt te worden. Zo kunt u voorkomen dat uw winkelinterieur binnen een korte tijd vervangen moet worden. Het is echter wel een populair houtsoort, waarmee u mooie creaties kunt maken. 

Laat een goede indruk achter met sloophout 

Wanneer u een nieuwe winkelinrichting wilt, dan kunt u bij Buitenleven Second Life Wood terecht om sloophout te kopen. Verschillende materialen en formaten kunnen uw winkel een nieuwe uitstraling geven die u in geen enkele andere winkel zult vinden. Hierdoor laat u een goede indruk achter bij uw klanten en zult u merken dat uw klanten hun ervaring door zullen vertellen aan anderen.