Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Stijlvol comfort in je moderne fauteuil

Vroeger ‘de zetel voor de man des huizes’, tegenwoordig een heerlijk comfortabel zitmeubel voor iedereen; de fauteuil heeft het emancipatieproces ten volle meebeleefd. Ook qua uiterlijk, want moderne fauteuils zijn echt helemaal van deze tijd! De kenmerken kort op een rijtje.

 

1. Modern

Strakke lijnen en lichte kleuren; het zijn kenmerken van de woonstijl modern. Doordat deze woontrend al meer dan tien jaren oud is, doet het zijn naam eigenlijk weinig eer aan; toch blijft het zeer populair. Vooral omdat zijn minimalistisch karakter perfect in huidige woontrends past! Zoals Minimalistisch Modern en Maritiem, waarbij de behoefte aan rust terugkomt in het interieur. Daar past de moderne fauteuil uitstekend in thuis!

 

2. Gemak

Dat de fauteuil op zich zo populair is, mag niet verbazen. Dit meubel was koploper waar het comfort in de woonkamer betreft en heeft nooit aan populariteit ingeboet. Sterker nog, het is verder geperfectioneerd in de vorm van de relaxfauteuil, die met al zijn verstelbare functies woongenot een extra dimensie heeft gegeven. Geen wonder dat moderne stylisten zeker niet voorbij zijn gelopen aan de fauteuil.

 

3. Unieke combinatie

Maar past het ‘strakke’ van de woonstijl Modern nu eigenlijk wel bij ‘het luie’ van een fauteuil? Dat vrijwel alle toonaangevende ontwerpers zich uitleefden op moderne fauteuils bewijst van wel. De uitdaging om deze unieke combinatie te maken leidde tot prachtige creaties. Soms met en soms zonder armleuningen, maar door de lichte kleur altijd een baken van rust en daardoor uitstekend aansluitend bij de zoektocht naar een relaxmoment.

 

4. Zitgenot

Wie denkt dat moderne meubels uiterlijk hoger in het vaandel hebben dan zitgenot, komen bedrogen uit. Moderne fauteuils loochenstraffen die gedachte telkens weer. Ga naar je favoriete woonwinkel en test het zelf uit … O ja, een moderne fauteuil is uitstekend te combineren met andere woonstijlen – dus ga zeker eens proefzitten!

 

https://www.onsteinmeubelen.nl/