Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Van je huisdier een portret als dierbare herinnering

Voor veel mensen geldt dat hun huisdier een lid van het gezin is. Aangezien een hond of kat nu eenmaal niet dezelfde leeftijd haalt als de meeste mensen, komt er een moment dat je afscheid moet nemen. Van je huisdier een portret hebben, kan dan een mooie herinnering zijn aan de fijne jaren die jullie samen hebben doorgebracht. Foto’s maken van je huisdier is vandaag de dag heel makkelijk. De meeste mensen hebben een smartphone waarmee je prima foto’s kunt maken. Daar een mooi portret van laten maken, dat aan de muur kan worden, gehangen kun je overlaten aan Artimal.

Een fraaie wandversiering met of zonder naam

Ook als je huisdier nog vrolijk rondloopt, is een mooie foto aan de wand natuurlijk mogelijk. Heb je een mooie foto van je kat, je hond of ander huisdier? Dan kun je een mooi portret van je huisdier laten maken in de stijl die jij mooi vindt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een historisch portret of een moderne uitvoering. Het is ook mogelijk om twee of drie huisdieren op een portret te laten afbeelden. Als je wilt kun je ook de namen erbij laten zetten. Bij Artimal zijn er tientallen mogelijkheden om jouw huisdier te laten vereeuwigen.

Heb jouw huisdier altijd dichtbij

Veel mensen valt het afscheid nemen van een huisdier zwaar. Als je jouw trouwe hond of schootkat van kleins af aan in huis hebt gehad, valt het niet mee te accepteren dat er een eind komt aan zijn of haar leven. Zeker als dit plotseling gebeurt, kan het hard aankomen. Het kan dan zeker helpen om van je huisdier een mooi portret te laten maken. Alles wat je daarvoor hoeft te doen is een foto uploaden en een keuze te maken uit de mogelijkheden. Je kunt de foto laten afdrukken op canvas, maar ook op glas of kunststof. Daarbij kun je kiezen uit verschillende stijlen, zoals een rond portret. Neem een kijkje in de webshop en kies voor het soort portret dat jij het mooist vindt.