Serpentis
Image default
Bedrijven

Vergaderen in de buurt van Arnhem

Heeft u binnenkort een vergadering van uw werk, commissie of vriendengroep? Heeft u de juiste locatie nog niet gevonden, een geen zin om iedereen weer thuis te ontvangen? Het aanbod van vergaderruimtes is gering in Arnhem en omstreken. Gelukkig is daar nu een oplossing voor. Bijwelling heeft namelijk nieuwe vergaderlocatie in Arnhem geopend!

Vergaderruimten in Arnhem

De vergaderruimtes van Bijwelling beschikken over alle faciliteiten die een vergaderruimte nodig heeft. Het verschil met een ‘standaard’ ruimte is dat deze ruimten worden gezien als een plek die klanten als prettig ervaren. Bijwelling zal ervoor zorgen dat de vergadering of bijeenkomst met elke groep een (zakelijk) succes wordt. Het personeel van Bijwelling is daarom ook getraind om professioneel met klanten om te gaan en deze te voorzien van al hun behoeften.

De service van Bijwelling

Het allerbelangrijkste bij Bijwelling is de kwaliteit van service. Dit staat dus ook erg hoog in het vaandel. Of u nou met vijf gasten komt; of met vijftig, de service zal altijd even goed verleend worden. Dit blijkt ook erg uit de waardering van onze klanten. Een groot deel van de klanten komt vaker terug bij Bijwelling om diensten af te nemen. Ook wordt er vaak achtergelaten dat deze erg positief zijn of waren over de verleende service. Kortom; de perfecte verdagerruimte is te vinden bij Bijwelling. Het gemak hiervan is dat u de lange zoektocht kunt stoppen.

Voor meer informatie staan wij u graag te woord. Veel is bij ons mogelijk en wij leveren daarom ook graag maatwerk voor iedere klant, want iedere klant is weer verschillend. Schroom niet en neem contact met ons op. Voor meer informatie bekijk de website van bij Welling.