Serpentis
Image default
Industrie

Verzeker uzelf van een diamantzaagblad op maat voor uw machine

Wanneer u een diamantzaagblad nodig heeft, wilt u er zeker van zijn dat deze geschikt is voor uw machine, maar ook voor de werkzaamheden die u gaat uitvoeren. Een diamantzaagblad is er namelijk in verschillende soorten en maten. Wat voor soort diamantzaagblad u nodig heeft, is voornamelijk afhankelijk van uw machine. Twijfelt u wat voor bladzaag u nodig heeft en bent u op zoek naar een specialist die u hierbij kan helpen? Diacom is een leverancier met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van boor- en zaagoplossingen. Dankzij deze ervaring hebben zij de nodige kennis en expertise opgebouwd. Deze specialist maakt diamantzaagbladen voor verschillende machines.

Een diamantzaagblad op maat voor uw machine

Diacom heeft niet alleen de nodige kennis en ervaring, ze hebben ook een eigen fabriek om hun producten te creëren. Heeft u een diamantzaagblad nodig die afwijkt van de normale specificaties? Dan kunt u de specialisten van dit bedrijf inschakelen. Door middel van solderen en laserlassen kunnen ze het perfecte diamantzaagblad voor u maken. U kunt hierbij onder andere de diameter aangeven, dit kan van 200 mm tot 1.600 mm. Ook segmentdikte, asgat en de toepassing waar u het zaagblad voor wilt gebruiken. Denkt u aan onder andere hard beton, asfalt, steen of vers beton.

Maak gebruik van een goede service

Omdat dit bedrijf een eigen fabriek heeft, kunnen ze voor elke machine een passend diamantzaagblad produceren. Wanneer u een specifieke wens heeft, geeft u deze eenvoudig telefonisch door, waarna zij voor u aan de slag gaan. Indien u niet zeker weet wat voor zaagblad u nodig heeft, kunt u ook altijd om advies vragen. Bij Diacom werken technische adviseurs met een schat aan ervaring die u kunnen voorzien van deskundig advies en de juiste informatie. Op deze manier krijgt u altijd een passende oplossing op uw vragen of problemen. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u terecht bij deze specialist.

https://www.diacom.nl/b2c/