Serpentis
Image default
Electronica en Computers

Videoconferencing verlaagt responstijden drastisch

U kent het wel. Uw medewerlers zitten overal en nergens, hebben het druk en reizen wat af op een dag. Het hele team bevindt zich op een andere locatie en dan is het soms knap lastig om iedereen bij elkaar te krijgen voor een vergadering. Dit lost u snel en gemakkelijk op met videoconferencing. Middels deze videocommunicatie zijn uw medewerkers altijd binnen bereik, waar ze zich dan ook bevinden. Door videoconference-apparatuur te plaatsen, is het mogelijk fors te besparen en nog efficiënter samen te werken. Daarbij zorgt het plaatsen van een systeem voor videoconference ervoor dat responstijden drastisch verlagen. En dat wil natuurlijk iedere ondernemer.

Bespaar tijd en geld met videoconferencing

Het installeren van een dergelijk systeem voor het organiseren van een online meeting, bespaart u dus tijd en geld. Tijdverspilling van uw medewerkers in de auto, in files of op vliegvelden is hierdoor verleden tijd. Om over alle verblijfskosten nog maar te zwijgen. Maar waar haalt u dit systeem het best vandaan? InAVate Audio & Video Solutions is dé partner voor het inrichten van uw audiovisuele ruimte(s). Zij zorgen voor een complete oplossing op maat voor u. Met hun videoconferencing is het mogelijk om haarscherp beeld en helder geluid te creëren, waarbij de afstand tussen u en uw gesprekspartner nagenoeg in het niet valt. Zij richten verschillende ruimtes voor u in met ICT en video- en audioconference systemen en ontwerpen deze oplossingen in samenspraak met u.

Altijd de juiste oplossing voor u

InAVate Audio & Video Solutions is een zeer veelzijdig bedrijf dat u altijd de juiste oplossing kan bieden. De afgelopen jaren hebben zij vele toonaangevende en complexe audio- en video-installaties mogen ontwerpen voor hun klanten. Met hun VCA-certificatie zijn zij een betrouwbare partner die altijd een uitstekende kwaliteit garandeert. Laat hen uw wensen en eisen weten op het gebied van audiovisuele oplossingen en videoconferencing en zij realiseren deze voor u. Neem contact op voor een afspraak!

https://www.inavate.nl