Serpentis
Image default
Auto’s en Motoren

Volledig weggewerkte dashcams?

Vandaag de dag is het interieur van de nieuwste auto’s strak en gestroomlijnd. Het is dan wel zo fijn dat u een dashcam kunt kopen die daar perfect in past. Kiest u ervoor om dit model bij de specialist te kopen, dan bent u er zeker van dat deze altijd netjes in de auto ik kan worden gebouwd. 

Voor ieder merk en voor ieder model is er een vervangende spiegelkap beschikbaar, waar de dashcam volledig in weg wordt gewerkt. Na de montage ziet u de camera niet meer terug en doordat de vervangende spiegelkappen in vier verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, is er ook voor uw persoonlijke smaak een passende variant te verkrijgen.

 

Mogelijke gevaarlijke situaties staan haarscherp in beeld

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Vooral tijdens spitsuur is de kans op een ongeluk erg groot. Gaat u een dashcam kopen, dan bent u er zeker van dat mogelijke gevaarlijke situaties haarscherp op beeld staan. In het ergste geval, als u betrokken bent bij een ongeluk, toont u met de beelden aan wat er op dat moment precies is gebeurd.

 

U ontvangt automatisch meldingen (via een app)

Op het moment dat iemand dicht om uw auto loopt, ontvangt u hier automatisch een melding van. Hierdoor bent u waar dan ook altijd verzekerd van meer veiligheid. Gaat u een dashcam kopen, dan kunt u zelfs voor modellen kiezen die te bedienen zijn door middel van een app.