Wat houdt een bedrijfsautoverzekering eigenlijk in?

Als u een auto gebruikt voor uw eigen bedrijf is het essentieel dat u een goede bedrijfsautoautoverzekering afsluit. Datzelfde geldt ook in het geval u een auto van de zaak rijdt. De verzekeraar vergoedt de schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt en waarvoor u aansprakelijk bent. Deze verzekering is vrij van BTW, waardoor de premie nog lager is dan dat u van Poliscounter bent gewend. Naast de standaard bedrijfsautoverzekering heeft u nog de keuze om aanvullende dekkingen aan uw polis toe te voegen. Denk hierbij aan een verzekering voor inzittenden en inkomensschade. Ook als u de auto privé gebruikt, heeft u een zakelijke bedrijfsautoverzekering nodig.

Ontvang unieke extra’s als u bedrijfsautoverzekering afsluit

Wist u dat er veel voordelen aan verbonden zijn wanneer u een bedrijfsautoverzekering afsluit bij Poliscounter? U profiteert bij dit bedrijf van unieke extra’s. Het afsluiten van een verzekering voor uw bedrijfsauto wordt zo een stuk aantrekkelijker. Er worden een aantal punten uitgelicht. Zowel jonge als ervaren bestuurders ontvangen een no-claim korting die kan oplopen tot wel 85%. Daarnaast ontvangt u een kortingsarrangement en heeft u een mogelijkheid van no-claim garantie of bonusbescherming. Ook heeft u de mogelijkheid om de verzekering op maat samen te stellen met aanvullende modules. Bij schade wordt er voor een snelle en vakkundige afwikkeling gezorgd. Tot slot, u profiteert altijd van een van de scherpste premies van Nederland.

Veilig de weg op met een bedrijfsautoverzekering

Bent u werkgever en hebt u meerdere werknemers in dienst? U wilt dan natuurlijk wel dat uw werknemers veilig de weg op kunnen gaan. Brengen uw sales medewerkers regelmatig een bezoek aan klanten? Bezoekt u een aantal keren per jaar een congres? Of hebben andere medewerkers een auto van de zaak? Dan doet u er goed aan om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten bij Poliscounter. Hier kunt u uw bedrijfsauto laten verzekeren op de manier zoals u dat wenst. Op de website berekent u gemakkelijk de premie, waarna u zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte op maat ontvangt. Zo wordt bij Poliscounter een bedrijfsautoverzekering gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van de medewerkers.