Serpentis
Image default
Vakantie

Weekendje weg? Van der Valk!

We ervaren tegenwoordig steeds meer druk in de maatschappij. Het kan veel voordelen hebben voor je (mentale) gezondheid om er regelmatig een weekend tussenuit te gaan en te ontspannen. Daarbij helpt een (korte) vakantie enorm om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken waardoor je voor jezelf een aantal punten op een rijtje kan zetten. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om af en toe te ontsnappen uit het dagelijks leven. Kom tot rust bijvoorbeeld tijdens een heerlijke wandeling of geniet van de natuur tijdens een fietstocht.

De beste deals op een rij

Bij Van der Valk zijn er verschillende mogelijkheden zodat, u er heerlijk een aantal dagen tussenuit kan. Gaat u voor een enkele overnachting of liever voor een meerdaagse overnachting? U kunt kiezen uit diverse kamers of suites. Zo kunt u bij verschillende Van der Valk Hotels bijvoorbeeld een wellness suite boeken. De themasuite beschikt over een eigen sauna in de hotelkamer. Bent u op zoek naar een voordelig tarief om te overnachten? Bekijk de Van der Valk Hotels aanbiedingen pagina voor de beste deals. Op deze pagina hebben we de scherpste aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

Valk Verrast!

Bent u op zoek naar een weekendje weg tegen een scherpe prijs? Houdt dan de weekendjes weg aanbiedingen in de gaten op Valk Verrast. Zo boekt u een compleet weekendje weg voor een voordelige prijs. De hotels zijn geografisch verspreid door Nederland, waardoor er bij ieder hotel wel wat te beleven is. Wat dacht u van een hotel midden in de stad? Of een overnachting dicht bij het strand?

Daarnaast biedt Van der Valk wandel- en fietsroutes aan voor de gasten die graag actief bezig willen zijn tijdens hun weekendje weg. Doordat de hotels verspreid zijn door heel Benelux, Duitsland, Zuid-Europa en de Caraïben is er voor iedereen rondom het hotel wat te beleven. Maar ook in het hotel zelf hoeft u zich niet te vervelen. Verschillende Van der Valk hotels hebben fitness- en wellness faciliteiten waar u als gast gratis toegang tot hebt. Kortom, bij de Van der Valk hotels kunt u heerlijk genieten van diverse aanbiedingen.

https://www.valkverrast.nl/