Wist u dat u gebruik kan maken van pasmodellen bij het kopen van een sportbh?

Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten wanneer u een sportbh gaat kopen. Zo moet deze goed passen. Alleen dan kan de sport beha de juiste ondersteuning en comfort bieden. Omdat maten vaak variëren per merk of zelfs per model bh, kan het lastig zijn om de juiste maat in te schatten. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 70% van de vrouwen de verkeerde maat bh draagt. Daar hebben ze bij Q-LINN een oplossing voor gevonden. Wanneer u bij hen een sport beha bestelt, sturen ze u een set met pasmodellen toe. Hiermee sturen ze de maat die u bestelde, met daarbij nog 4 andere maten, namelijk: een cup kleiner, een cup groter, een omtrek kleiner en een omtrek groter. Heeft u na het passen de juiste maat gevonden, dan kunt u de overige bh’s gratis terugsturen.

Sportbh kopen? Let hier op!

Heeft u wel eens een sport beha gekocht? Dan weet u dat het belangrijk is om een sportbeha met de juiste pasvorm te kopen. Daarnaast zijn er ook aantal andere tips waarmee u rekening kunt houden tijdens het kopen van een sportbh. Zo moet het gedeelte tussen de cups plat op uw borstbeen liggen. Is er ruimte tussen? Kies dan voor een grotere cupmaat. Ook moeten de beugels van de beha comfortabel tegen de huid liggen en niet in uw oksels prikken. Is dit wel het geval, dan is de beha te ruim. Ten slotte is het belangrijk dat de elastische band stevig rond de borstkast zit. Hierbij moet de band het bewegen niet belemmeren. Als de band te strak of te los zit, kunt u de omtrekmaat naar boven of naar beneden bijstellen.

Kies voor kwaliteit wanneer u een sportbh gaat kopen

Een goede en kwalititatieve sport beha is onmisbaar voor elke sportende vrouw. Deze biedt namelijk de juiste ondersteuning en zorgt ervoor dat je comfortabel voelt tijdens het sporten. Door bij het kopen van uw sportbh te kiezen voor een goed merk, weet u zeker dat u een item koop dat van voldoende kwaliteit is. Zo zijn de sportbh’s van Q-LINN aan te raden. De bh’s die uitermate geschikt zijn om mee te sporten bieden maximale ondersteuning en comfort. Hierbij zijn de bh’s volledig ademend en vocht-transporterend. Dit zorgt ervoor dat de stof snel opdroogt en dat de bh niet gaat schuren.