Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Zo haalt u de strand vibes in huis!

Zo haalt u de strand vibes in huis!

Of u nu in de buurt van het strand woont of niet, er is geen reden waarom u niet in uw eigen huis zou kunnen genieten van de ontspannen sfeer van de kust. Hier zijn een paar tips om u op weg te helpen:

1. Breng wat natuurlijke elementen in huis. Zeeschelpen, drijfhout en zanddollars zijn allemaal geweldige decoraties die helpen om in elke kamer een strandgevoel te creëren.

2. Gebruik lichte en luchtige stoffen voor uw meubels en raambekleding. Linnen en katoen zijn perfecte keuzes om uw ruimte een luchtige uitstraling te geven. Linnen en katoen zijn dan ook stoffen die u vaak in warme landen ziet. 

3. Verf uw muren in lichte, zandkleurige en witte tinten. Dit geeft de illusie dat u zich direct aan het water bevindt. Deze lichte zandkleurige tinten zorgen voor een Scandinavische sfeer. Ook kunt u voor knalkleuren zoals okergeel en tropisch blauw kiezen. Dit zorgt voor een meer Mediterraanse look.

4. Installeer een vliegengordijn. Nu zult u denken: een vliegengordijn? Zeker! Deze zijn heel praktisch om alle vliegen en insecten buiten het huis te houden, maar ze geven ook nog eens echte beach vibes aan uw huis. In zomerhuisjes op warme locaties die dicht bij het water staan zien we deze ook vaak voorbij komen. Bij www.vliegengordijn.shop zijn er allerlei verschillende opties te vinden. Van Ibiza stijl tot aan een Miami houtlook.

5. Gebruik kaarsen om een ontspannen sfeer te creëren. Kaarsen zijn niet alleen romantisch, maar ze doen ons ook denken aan luie dagen op het strand. Kies geuren zoals kokosnoot, mango of ananas voor een onmiddellijke dosis zomertijd.

6. Voeg wat groen toe. Planten helpen de lucht te zuiveren en ze geven elke kamer een instant boost van leven. Kies palmen, varens of andere tropische planten om de buitenlucht naar binnen te halen.

7. Vergeet tot slot het belangrijkste ingrediënt niet: ontspanning! Het strand staat synoniem voor ontspanning. Zorg er daarom voor dat u zich ontspannen in uw huis voelt. Dit is het enige ingrediënt wat voor die echte strandsfeer zorgt.

 

https://www.vliegengordijnen.shop/