Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Zo maak jij de meest bekende cocktail helemaal zelf

Het is altijd maximaal genieten met een lekkere cocktail in je hand. Het is al helemaal lekker in de zomer. En aangezien het warme weer begint te komen, leek het ons de perfecte timing om je uit te leggen hoe je zelf de meest bekende cocktail, een S*x on the Beach kan maken. Daarom delen wij in deze blog het recept!

 

S*x on the Beach

Voor eenmaal een heerlijke S*x on the Beach heb je een aantal dingen nodig:

  • 30 ml Vodka

  • 30 ml Peach likeur

  • 90 ml sinaasappelsap

  • 30 ml cranberry sap

  • IJsblokjes

 

Het maken van een cocktail ziet er moeilijker uit dan dat het is, het bereidingsproces is eigenlijk heel simpel. Begin met vullen van een glas met ijsblokjes. Hierna voeg je de 30 milliliter Vodka en 30 milliliter Peach likeur toe. Dit is alle alcohol die in het drankje gaat. Vervolgens vul je je glas met sinaasappelsap totdat het glas voor ongeveer 90 procent is gevuld, meestal kom je uit op zo’n 90 milliliter sinaasappelsap. Nu roer je het geheel en top je hem af met ongeveer 30 milliliter cranberry sap. Dit roer je niet! Maar je maakt hem wel af met een partje sinaasappel en eventueel een kers.

 

Een S*x on the Beach wordt in een hurricane glas geserveerd. Dit glas heeft een mooie curve in het midden waardoor deze eigenlijk een zandloperfiguur heeft. Mocht je nu niet zo’n glas in huis hebben of vertrouw je jezelf niet helemaal met een breekbaar exemplaar? Dan kan je er ook voor kiezen om het in plastic champagneglazen te serveren. Dit zorgt namelijk ook voor een leuk effect en kan je net zo hard genieten van je zoet en frisse drankje!

https://www.packagingdirect.nl/