Serpentis
Image default
Dienstverlening

Aanhangwagens en meer bij JobCar

In Etten-Leur zit een aanhangerverhuurbedrijf dat we van harte aanbevelen. U kunt er het hele jaar door terecht voor een open aanhanger, autoambulance, elektrische kipper, tandemasser, bagagewagen en dichte aanhanger. Handige aanverwante benodigdheden kunt u erbij huren. We sommen ze op: spanbanden, wieldoppen, netten, verhuisdekens, oprijplaten, meubelhonden, kruiwagens, steenwagens, steekwagens en disselsloten. Een en ander is zowel per dag als per week te huur.

Tips voor het rijden met een aanhanger

Als u met een aanhanger gaat rijden, moet u met een aantal zaken rekening houden. De maximumsnelheid is 90 kilometer per uur. Gaat u de aanhangwagen meerder dagen gebruiken, huur er dan zeker een slot bij zodat u de wagen ‘s nacht veilig kunt laten staan. Bij het laden is het zaak de zwaarste spullen onderop te leggen, dus op de bodem van de aanhanger. Iets meer dan de helft van het gewicht – circa 60% – legt u voorin, in de buurt van de trekhaak. Om te voorkomen dat de lading gaat schuiven en dat voorwerpen beschadigen, gebruikt u spanbanden. Gaat u zware dingen vervoeren zoals grote meubels een wasmachine of koelkast? Verplaats deze met een steekwagen om uw rug te sparen. Aanvullend kunt u zich bedienen van een oprijplaat en een kruiwagen. Check ook altijd de aansluitstekker om er zeker van te zijn dat de lichten van de aanhanger zullen branden. 

Werkwijze JobCar

Bij JobCar kunt u rekenen op kwaliteits-aanhangers én scherpe tarieven. U betaalt bij voorkeur vooraf. Dat kan contant, per pin of via een bankoverschrijving. Heeft u de aanhanger toch iets langer nodig dan gedacht? Bij JobCar is dat geen enkel probleem. Geeft u dat door zodra u erachter komt. Een aanvullende factuur krijgt u dan zo snel mogelijk toegestuurd. Voordat u op pad gaat met de aanhangwagen krijgt u van JobCar te horen wat het maximum gewicht is dat u mag vervoeren. Een dringend verzoek: ga hier nooit overheen, want anders brengt u uzelf en medeweggebruikers in gevaar. Bovendien is er een groot risico dat de lading beschadigd raakt.

https://www.jobcar.nl/