Serpentis
Image default
Rechten

Advocatenkantoor in Almere voor jeugdrecht en strafrecht

Advocatenkantoor in Almere gezocht? Gase Advocatuur is een laagdrempelig advocatenkantoor in Almere. Dit advocatenkantoor is gespecialiseerd in het jeugdrecht en het strafrecht. Je kunt hier terecht voor betaalbare juridische hulpverlening door een advocaat met meer dan 30 jaar ervaring.

Strafrecht en jeugdrecht

Je kunt bij Gase Advocatuur terecht voor advies op het gebied van strafrecht en jeugdrecht. Bij een strafrechtelijke procedure is het van belang dat je bijgestaan wordt door een goede advocaat. Gase Advocatuur kan jou op verschillende onderwerpen binnen het strafrecht bij staan. Dit zijn onder andere opiumdelicten, moord en doodslag, gratieverzoeken en sepotverzoeken. Een gehele lijst kun je op de website van Gase Advocatuur vinden.

Ook op het gebied van jeugdrecht kun je bij dit advocatenkantoor in Almere terecht. Hierbij kan Gase Advocatuur jou bijstaan in de onderwerpen van ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, beëindiging van het gezag en jeugdstrafrecht.

Dagelijks inloopspreekuur

Bij Gase Advocatuur kun je dagelijks tussen 9:00 en 11:00 binnen lopen voor een gratis consult. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Je wordt dan te woord gestaan door advocaat Mr. Drs. H. Gase. Hij heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de advocatuur en kan jou met al jouw vragen helpen.

Indien je niet in de mogelijkheid bent om vrijblijvend binnen te lopen, is het ook mogelijk om te bellen. Ook dan word je te woord gestaan en worden al jouw vragen vrijblijvend beantwoordt.

Loop binnen bij Gase Advocatuur in Almere

Loop gratis en vrijblijvend binnen bij Gase Advocatuur in Almere voor professioneel advies. Tijdens het vrijblijvende inloopspreekuur wordt er besproken welke stappen er ondernomen moeten worden, welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd en hoe de procedure bij de rechtbank verloopt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via de website van Gase Advocatuur. Ook als je niet in Almere woont, staat dit advocatenkantoor voor jou klaar.

http://gase-advocatuur.nl